© Kuva: Getty Images

Freiburg – Mönchengladbach: Jatkuuko Freiburgin alamäki?

Bundesliga
Freiburg – Mönchengladbach
Perjantai 05.06. klo 21:30

Bundesligaa on saatu pandemiatauon jälkeen pelattua jo melko mukavasti ja viikonloppuna sarjassa pelataan kolmaskymmenes kierros, jonka avaavat perjantaina SC Freiburg ja Borussia Mönchengladbach. Molemmat joukkueet ovat edelleen mukana taistelussa europaikoista – joskin isäntien otteiden olisi syytä parantua.

Freiburg on tauon jälkeen saanut plakkariinsa kaksi pistettä, mutta näissä otteluissa Christian Streichin suojatit olivat yksinkertaisesti onnekkaita. Freiburgin tähti oli laskussa jo ennen taukoa ja nyt tuntuisi siltä, että joukkue on laskeutumassa sinne, missä sen pitäisi peliesitysten puolesta ollakin. Tauon jälkeen Freiburg on hävinnyt molemmat kotiottelunsa ja altavastaajana se lähtee myös perjantaiseen taistoon.

Mönchengladbach korjasi kurssiaan viime kierroksella niputtamalla Union Berlinin täysin köysiin. Tätä edelsikin kaksi hieman harmaampaa ottelua ja Marco Rosen joukkio saakin tehdä parhaansa, jotta säilyisi Mestarien liigaan oikeuttavalla paikalla. Isäntien lailla Gladbach ei pääse peliin optimaalisella kokoonpanolla – etenkin keskikentän Denis Zakariaa kaivattaisiin kyllä kentän puolella.

Lyö vetoa ottelusta:

Vierasvoitolta tämä tuntuu, mutta kertoimien riittävyydessä on ongelmia. Niinpä katse nauliutuu isäntien maalimääriin. Freiburgilla tilanteiden luominen on ollut vaikeaa ja vaikka esim. Frankfurtia vastaan se sai ladottua useammankin rysän, ei maalinteko ole joukkueelle luontaista. Niinpä vedoissa lähdetään siitä, että Freiburg jää tänään maaleitta: vetosuositus on Freiburg alle 0.5 maalia kertoimella 2,90.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.