Joel Pohjanpalo jäätävässä iskussa! – HSV suli jälleen kerran karmealla tavalla

© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalo oli loistavassa vireessä maanantai-iltana, mutta se jäi laihaksi lohduksi lopulta, kun pisteet jaettiin Holstein Kielin kanssa tasan 3-3-tuloksella.

Pohjanpalo teki kaksi maalia, joista toinen oli lähellä jäädä ottelun voittomaaliksi. Suomalaishyökkääjä otettiin lopulta vaihtoon 76. minuutilla. Kiel nousi kuin nousikin vielä lisäajalla tasoihin Jae-Sung Leen tuikkaisulla lähietäisyydeltä.

Ensimmäisen osuman Pohjanpalo teki varmasti lähietäisyydeltä vieden kotijoukkueen 2-1-johtoon. HSV pelasi pidemmän pallon Kielin puolustuslinjan selustaan. Tim Leibold tarjoili pallon boksin sisällä Pohjanpalolle maalin eteen, eikä suomalainen erehtynyt avopaikasta.

Kiel nousi toisella puoliajalla tasoihin, mutta sen jälkeen iski jälleen ”Danger”-lempinimen Saksassa saanut Pohjanpalo. David Kinsombi lähetti oikealta laidalta erinomaisen aikaisen keskityksen boksiin, ja Pohjanpalo puski komeasti pallon oikeaan kulmaan. Puskuosuma oli Pohjanpalolle koronatauon jälkeen jo neljäs päällä tehty maali.

Pohjanpalo on ollut sen jälkeen, kun liittyi tammikuussa HSV:n riveihin, 2. Bundesliigan tehokkain maalintekijä minuutteihinsa nähden. Pohjanpalo on tehnyt kymmenessä 2. Bundesliigan ottelussa seitsemän maalia.

Sulaminen ei suinkaan ollut ensimmäinen HSV:lle. Viimeksi 17. toukokuuta HSV päästi lisäajalla Greuther Fürthin tasoihin ja menetti varmalta näyttäneen voiton. Viime hetken sulamiset ovat viemässä HSV:ltä mahdollisuuden suoraan nousuun.

Tasapeli oli varmasti valtava pettymys, sillä voitolla HSV olisi noussut toiseksi ja suoran nousijan paikalle. Nyt HSV:llä on kasassa 50 pistettä ja sarjasijoitus on kolmas. Kolmantena oleva joukkue karsii kauden päätteeksi pääsystä Bundesliigaan. Piste-ero toisena olevaan Stuttgartiiin on kaksi pistettä. Sarjan kaksi parasta nousevat suoraan Bundesliigaan.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.