Ruudun Veikkausliiga-lähetykset saavat tällä kaudella uudeksi studioisännäkseen Tero Karhun. Viime vuosina studiota isännöi Antti Virolainen.

Nelonen kertoo tiedotteessaan, että Veikkausliiga-lähetyksiin on luvassa muun muassa ”lyhyitä keskustelusisältöjä ottelutauolla sekä uusi graafinen ilme”.

– On mahtavaa päästä taas tauon jälkeen tekemään Veikausliigaa ja suomifutista. Suomalainen jalkapallo kehittyy koko ajan ja Veikkausliigastakin on ponnistanut Huuhkajiin lukuisia pelaajia. Tämän kauden joukkueista on tyrkyllä maajoukkueeseen useampi pelaaja, joita on mukava seurata, kommentoi entinen ammattilaispelaaja Karhu, joka on myös selostanut jalkapalloa pitkään eri kanavilla.

Studion asiantuntijana jatkaa Marko Rajamäki, joka saa aisaparikseen, viime kauteen pelaajauransa päättäneen, Pekka Lagerblomin. Studion tuottajan roolissa jatkaa Maarit Korhonen.

– Olemme hyvin innoissamme siitä, että Veikkausliiga pääsee viimein starttaamaan. Uskon, että upean viime kauden jälkeen pitkään odotetut Veikkausliiga-lähetykset tarjoavat faneille kaivattuja jalkapalloelämyksiä! Kansallisen liigan ja Suomen Cupin katsojaluvut ovat jo näyttäneet, että kotimaista jalkapalloa on selvästi ikävöity, Nelosen vastaava tuottaja Tuomas Saarela kertoo.

Ruutu näyttää suorana kaikki Veikkausliigan, Kansallisen liigan ja Suomen Cupin pelit. Pelien tallenteet ovat katsottavissa Ruudusta jälkikäteen. Lisäksi Ruudusta voi seurata Miesten Kakkosen fanikameralähetyksiä.

Veikkausliiga alkaa 1. heinäkuuta viiden ottelun voimin.