© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter – RoPS: Pitkämatkalaiset vaikeuksissa

Veikkausliiga
FC Inter – RoPS
Torstai 02.07. klo 18:00

Veikkausliigan avauskierros paketoidaan torstaina Turussa, jossa paikallinen FC Inter testaa RoPSin iskukyvyn. Molemmat joukkueet ovat pitkän pre-seasonin aikana kokeneet muutoksia. Interiä on veikkailtu sarjan puoliväliin, kun RoPS puolestaan on kuulunut monissa ennustuksissa putoajakandidaatteihin. Torstaina nähdään ensiraapaisu joukkueiden tämänhetkisestä iskukyvystä.

Interin suurimmat muutokset koskevat joukkueen hyökkäyspäätä, sillä viime kauden luunkova hyökkäyskolmikko hajosi: Filip Valencic ja Mika Ojala eivät kuulu enää joukkueen muonavahvuuteen. Timo Furuholmin rinnalle on tarjolla uusia miehiä, mm. Virossa verkkoja heiluttanut brassi Liliu. Ennen sarjan alkua Inter onnistui hankkimaan paikan Suomen Cupin finaalissa kaatamalla FC Lahden 5-0. Tosin ottelu oli lukemia tasaisempi.

RoPSille talouden realiteetit ja koronaviruksen tuomat lisäharmit ovat tuoneet haasteita. Kevättalvella Suomen Cupin lohkossa joukkueelle jäi vain murusia. Oman kylän poika Vesa Tauriainen yrittää loihtia rajallisesta ryhmästä kaiken mahdollisen irti. Ongelmapelaaja Wato Kuatén taival rollolaisten kanssa päättyi jo ennen sarjan alkua, sillä mies ei sopeutunut muottiinsa. Joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, joiden kokemuksen puute voi tuottaa ongelmia.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka Interin pakka on tällä kaudella viime kautta ohuempi, on joukkueessa silti kosolti laatua. Pitkämatkalaiset joutuvat heti kauden alussa kovaan paikkaan ja ennustan vaikeuksia, vaikka Inter cupin peleistä rasitusta saikin. Vetopuolella isketään kotijoukkueen tasoitukseen kiinni – vähintään kahden maalin voitolla lunastetaan: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, FC Inter -1.5 kertoimella 2,20.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.