© Kuva: Getty Images

Leicester – Manchester United: Europaikat jaossa

Valioliiga
Leicester – Manchester United
Sunnuntai 26.07. klo 18:00

Valioliigan päätöskierros pelataan sunnuntaina. Sarja saatiin siis kunnialla läpi pandemiasta huolimatta ja Liverpool sai viimein ensimmäisen Valioliiga-aikakauden mestaruutensa. Pelillisesti mielenkiintoista antia päätöskierroksella on putoamiskamppailun lisäksi europaikkojen kohtalo, johon sunnuntain tipsimatsi liittyy läheisesti.

Leicester ei ole ollut koronatauon jälkeen elementissään ja jo varmalta näyttäneeseen Mestarien liigan paikkaan vaadittaisiin sunnuntaina pisteitä. Brendan Rodgersin lähtökohdat otteluun ovat hankalat. Viime kierroksella tuli Tottenhamilta käkeen 3-0 ja kokoonpanotilanne on haastava. Puolustuslinjasta puuttuu tärkeitä palasia ja Manchester Unitedin ensi kaudeksi havittelema James Maddisonkin on loukkaantunut. Chelsean edesottamuksista riippuen Leicester tarvitsee tästä ottelusta pisteen tai kolme pistettä.

Manchester United on nostanut hienosti osakkeitaan kesän otteluissa, mutta tiukka ottelutahti olisi voinut vaatia vähän enemmän huilia avainpelaajille. Sunnuntaina laitetaan joka tapauksessa kaikki peliin, sillä tasapeli riittää himoittuun top 4 -paikkaan. Unitedillakin on muutama loukkaantuminen – kiinnostavin palanen on, toipuuko Luke Shaw pyhäksi pelikuntoon. Kuraa päällensä saanut David de Gea jatkanee maalissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Rasitus on toki yksi tärkeä elementti ottelussa, mutta kokoonpanotiedot ja pelillinen taso kääntävät joka tapauksessa nuolta vierasjoukkueen suuntaan. Vetosuositus on Manchester United voittaa ottelun kertoimella 2,33. Varhaisen voitonmaksun tarjous parantaa vetoa vielä hieman.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.