Alexis Sánchezin pelikunto vaakalaudalla – avaako loukkaantuminen 18-vuotiaalle lupaukselle elämänsä tilaisuuden?

© Kuva: Getty Images

Alexis Sánchezin pelikunto Eurooppa-liigan välierässä Shakhtar Donetskia vastaan ensi maanantaina on arvoitus. Internazionale vahvistaa chileläisen loukanneen takareitensä edellisessä ottelussa Bayer Leverkusenia vastaan.

Sánchez aloitti Leverkusenia vastaan penkiltä, mutta hänet vaihdettiin kentälle 64. minuutilla Lautaro Martínezin tilalle. Sánchez pelasi ottelun loppuun, vaikka hänen vammansa vaatikin huoltoa pelin tiimellyksessä.

– Alexis Sánchez kävi lääkärintarkastuksessa tänä aamuna Duisburgissa loukkaannuttuaan ottelussa Bayer Leverkusenia vastaan. Testit vahvistavat, että hän on venäyttänyt oikean takareitensä. Hänen kuntoaan tarkkaillaan seuraavan muutaman päivän ajan, Inter tiedottaa.

Mikäli hän ei toivu pelikuntoon ajoissa, 18-vuotiaalle Sebastiano Espositolle voi avautua tuhannen taalan paikka tehdä vaikutus suurella näyttämöllä. Myös hänen kanssaan Leverkusen-peliä penkiltä seuranneet Stefano Sensi ja Antonio Candreva kärkkyvät mahdollisuutta päästä kentälle.

Inter lähtee Eurooppa-liigan välierään ennakkosuosikkina, mutta Shakhtar Donetsk on potentiaalinen yllättäjä. Ukrainalaiset ovat tehneet kahdessa edellissä pelissä kuusi maalia ja päästäneet vain yhden. Donetsk pudotti aiemmin Wolfsburgin ja Baselin.

Voittaja kohtaa perjantaina 21.8. Kölnissä finaalissa joko Manchester Unitedin tai Sevillan. Inter jahtaa ensimmäistä pokaaliaan sitten vuoden 2011 Italian cupin voiton.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.