Atalantan runkomies sivuun Mestarien liiga -koitoksista – huhuja perhedraamasta ja jopa uran päättymisestä

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Italialainen Atalanta on ollut Mestarien liiga -kauden kenties suurin yllättäjä. Bergamolaisseura eteni jo kilpailun puolivälieriin kukistettuaan neljännesvälierissä Valencian juuri ennen kuin koronaviruspandemia katkaisi kauden. Elokuussa pelattavissa puolivälierissä se kohtaa Paris Saint-Germainin.

Atalanta joutuu kuitenkin Lissabonissa pelattavaan Final Eight -turnaukseen ilman yhtä ehdottomista avainpelaajistaan, Josip Iliciciä. 32-vuotias Slovenian maajoukkuemies on saanut seurajohdolta luvan palata kotimaahansa ”henkilökohtaisten syiden vuoksi”. Iliciciä ei siis Mestarien liigan loppusuoralla nähdä.

Menetys on Atalantalle todella kova. Ilicic teki 26 Serie A -ottelussa upeat tehot 15 maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Mestarien liigassa miehen maalisaldo on viisi osumaa. Kaikki viisi maalia syntyivät juuri neljännesvälierissä Valenciaa vastaan. Atalantan 4-3 -voittoon päättyneessä toisessa osaottelussa Ilicic teki kaikki joukkueensa neljä maalia.

Italialaismediassa on korostettu, ettei Ilicicin poissaolo liity mitenkään jalkapalloiluun. Sen sijaan hänen kerrotaan kärsivän masennuksesta, eikä hän kykene juuri nyt keskittymään jalkapalloon.

Italialaislähteiden mukaan taustalla huhutaan olevan ikävän perhedraaman. Kauden jatkuttua koronatauon jälkeen Ilicic kärsi nilkkavaivasta, joka verotti hänen peliaikaansa. Heinäkuun 14. päivästä lähtien häntä ei kokoonpanossa ole nähty. Virallisesti Ilicicin sanottiin tavoittelevan pelikuntoa Mestarien liigan lopputurnausta silmällä pitäen. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että kyseessä oli peitetarina.

Huhujen mukaan Ilicic matkusti taannoin Sloveniaan aikomuksenaan yllättää vaimonsa. Yllättyä sai kuitenkin Josip Ilicic itse, sillä hänen kerrotaan löytäneen vaimonsa toisen miehen kanssa. Väitetty syrjähyppy masentaa ilmeisesti Iliciciä niin paljon, että hänen uskotaan harkitsevan jopa uransa lopettamista.

Nyt Josip Ilicic on siis matkustanut jälleen Sloveniaan seurajohdon luvalla, ilmeisesti perheasioita selvitelläkseen.

Josip Ilicic valittiin viime kauden päätteeksi Serie A:n tähdistöjoukkueeseen sekä vuoden lopussa Slovenian parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Lähteet: Football-Italia ja BolaVIP


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!