Lazio on hankkinut kokeneen maalivahdin Pepe Reinan, 38, AC Milanista kahden vuoden sopimuksella. Reina siirtyy roomalaisseuraan ilman siirtokorvausta.

Viime kauden Reina oli auttamassa Aston Villaa säilyttämään paikkansa Valioliigassa lainasopimuksella. Kassarilla on merkittävää kokemusta huippusarjoista, mutta parhaiten hänet tunnetaan vuosista 2005-2014 Liverpoolissa, jossa hän pelasi 398 ottelua. Tämän jälkeen miehen matka on jatkunut Bayern Münchenin kautta Napoliin ja Milaniin. Milanissa Reina tosin pelasi vain 13 ottelua ennen lainasiirtoa Aston Villaan.

Reinaa houkuttelee edelleen Mestarien liiga -pelit, mutta todennäköisesti hänen roolinaan Laziossa on mentoroida nuorta albanialaisykkösvahtia Thomas Strakoshaa, 25. Lazio ylsi Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa 13 vuoteen sijoituttuaan neljänneksi Serie A:ssa viime kauden päätteeksi.

– Reina on yksi vahvimpia maalivahteja historiassa. Hänellä on uskomattoman paljon kokemusta, ja hän on positiivinen persoona. Hän auttaa minua kehittymään, Strakosha kommentoi uutta maalivahtipartneriaan.

Reina oli mukana myös Espanjan maajoukkueessa maailmanmestaruusvuonna 2010, vaikkakin maalivahtivastuuta tuolloin kantoi itseoikeutetusti Iker Casillas.