Maajoukkueessakin nähty Johannes Laaksonen IFK Mariehamniin – ovi käy myös toiseen suuntaan

© Kuva: Juha Tamminen
KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

IFK Mariehamn tiedottaa kotisivuillaan vahvistaneensa joukkuetta keskikenttäpelaaja Johannes Laaksosella. 29-vuotiaan Laaksosen sopimus kattaa kauden 2020.

Kotkalaislähtöinen Laaksonen löi Suomessa läpi toden teolla SJK:ssa, jonka paidassa hän pelasi 200 ottelua ja voitti niin Veikkausliigan, Suomen Cupin kuin Liigacupinkin. Otteluista 141 oli veikkausliigapelejä, ja niissä Laaksonen teki 14 ja syötti 18 maalia.

Kaudeksi 2019 Laaksonen siirtyi Norjaan, toisella sarjatasolla pelanneeseen Sandnes Ulfiin. 16 ottelussa ei syntynyt tehomerkintöjä.

Keskikentän keskustassa pelaava kovapotkuinen Laaksonen on pelannut myös kolme A-maaottelua. Vuoden 2015 tammikuussa hänet nähtiin kentällä Ruotsia vastaan ja vuotta myöhemmin Islantia ja jälleen Ruotsia vastaan.

Laaksosen saapuessa seuraan ovi käy myös ylöspäin, sillä IFK Mariehamn kertoo samalla kahden pelaajan poistuvan joukkueesta. Lähtijät ovat kamerunilaislaituri Richard Ebwelle ja belgialais-armenialainen Yvan Yagan.

Ebwelle pelasi tällä kaudella IFK Mariehamnissa kaksi Suomen Cupin ja viisi Veikkausliigan ottelua. Maaleja tai maalisyöttöjä hänelle ei tilastoitu. Yagan pelasi Veikkausliigassa neljä ja Suomen Cupissa kolme peliä, tehden cupissa myös yhden maalin. Hän on jo löytänyt uuden seuran Belgian kolmannelta sarjatasolta.

IFK Mariehamn kertoo etsivänsä Yvan Yaganin tilalle uutta hyökkääjää.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

KuPS jatkaa europelejään Suduvaa vastaan! Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!