Kreikkalaisjoukkue yllätti ja pudotti Benfican Mestarien liigan karsinnoissa – tässä ovat tiistain tulokset

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan toiseksi viimeisellä karsintakierroksella nähtiin tiistai-iltana pienimuotoinen yllätys. Kreikkalainen PAOK nimittäin pudotti Portugalin suurseura Benfican, joka on Mestarien liigan lopputurnausvaiheen vakiokävijä vuodesta toiseen.

PAOK voitti yksiosaisen karsintaottelun kotikentällään maalein 2−1. PAOK kohtaa viimeisellä karsintakierroksella venäläisen Krasnodarin. Otteluparin voittaja etenee Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Tiistain muissa otteluissa ukrainalainen Dynamo Kiova kukisti alankomaalaisen AZ Alkmaarin 2−0. Kolmannessa ottelussa belgialainen Gent voitti itävaltalaisen Rapid Wienin 2−1. Dynamo Kiova ja Gent kohtaavat viimeisellä karsintakierroksella toisensa.

Keskiviikkona Mestarien liigan karsintojen toiseksi viimeisellä karsintakierroksella pelataan viisi ottelua. Viimeisellä karsintakierroksella ovat tiistaina voittaneiden seurojen lisäksi jo valmiiksi tšekkiläinen Slavia Praha, itävaltalainen Red Bull Salzburg ja kreikkalainen Olympiakos.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.