Tuoreen Huuhkajien pelaajan seurassa koronarypäs – kaikkiaan 30 tartuntatapausta

© Kuva: Getty Images

Puolan päävalmentaja Jerzy Brzeczekin koronavirustartunta ei ole ainoa Puolan jalkapalloilusta kantautuva iso Covid-19-uutinen. Sunnuntaina Ekstraklasan seitsemäntenä oleva Pogon Szczecin tiedotti seuran sisällä todetun peräti 30 koronavirustartuntaa.

Tartunnoista 21 on pelaajilla, kaksi valmennustiimin jäsenillä, neljä taustatiimiin kuuluvilla henkilöillä sekä kolme seuran hallinnon työntekijöillä. Sairastuneiden nimiä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta asia on suomalaisittain mielenkiintoinen sikäli, että Pogon Szczecinissä pelaa syyskuussa A-maajoukkueen mukaan ensi kertaa kutsuttu Santeri Hostikka.

Kun keskiviikon ja torstain aikana viisi joukkueen pelaajaa sai flunssan oireita, päätettiin kyseiset pelaajat eristää muista ja testata koronatartunnan varalta. Kun testitulokset olisivat positiivisia, testattiin lauantaina koko joukko muitakin henkilöitä. Testien tuloksena sairastuneiden määrä nousi 30:een.

Pogon Szczecin peruutti lauantain harjoituksensa ja kaikki sairastuneet on määrätty kotikaranteeniin. Myös sunnuntain sarjapeli Lech Poznania vastaan peruttiin.

Myös Ekstraklasan toinen sunnuntain ottelu Legia Varsova-Slask Wroclaw siirrettiin. Tämä ottelusiirto ei kuitenkaan johtunut koronaviruksesta vaan siitä, että Legia Varsova selvisi ensi viikolla pelattavalle Eurooppa-liigan playoff-kierrokselle ja pyysi siitä johtuen ottelusiirta.

Lähteet: Pogon Szczecinin kotisivut ja Kurier


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.