Yläilmoissa jälleen liidellyt Cristiano Ronaldo pelasti Juventukselle pisteen – ylivoima myrkkyä AS Romalle

© Kuva: Getty Images

Serie A:n viikonloppu päättyi huippukohtaamiseen AS Roman ja Juventuksen välillä. Yhdeksän perättäistä Serie A -mestaruutta voittanut Juventus pelasi viimeisen puolituntisen vajaalla, mutta onnistui nousemaan 1-2-tappioasemasta tasapeliin.

Roman hahmo oli joukkueen molemmat maalit ensimmäisellä puoliajalla viimeistellyt Jordan Veretout. 27-vuotias ranskalainen osui puolen tunnin kohdalla rankkarista ja toistamiseen avausjakson lisäajalla Henrikh Mkhitarjanin esityöstä. Välissä Cristiano Ronaldo ehti tehdä Juventukselle rankkarista tasoitusmaalin.

Ensimmäisellä puoliajalla maalivahdeille ei kirjattu yhtään torjuntaa, mutta toisella jaksolla torjujillekin alkoi töitä riittää. Samoin tuomarille, sillä otteet olivat ajoittain melko kovia. Punaistakin korttia tarvittiin, sillä jo kertaalleen varoitettu Adrian Rabiot otti hölmön oisen varoituksen reilun tunnin jälkeen telottuaan Mkhitarjania täysin tarpeettomasti ja liian kovaa.

34-vuotias Roma-kapteeni Edin Dzeko petasi toisella jaksolla itselleen kaksi loistavaa maalipaikkaa. Ensimmäisestä bosnialainen ampui kuitenkin ulkotolppaan ja toisen yrityksen pysäytti Juve-vahti Wojciech Sczcesny.

Dzekon tuhlailu lopulta kostautui. Kun itse ei tee, niin vastustaja usein tekee – niin nytkin. Vaikka Juventus pelasi jo alivoimalla, onnistui Cristiano Ronaldo tuomaan joukkueensa tasoihin. Danilo keskitti oikealta laidalta ja portugalilainen supertähti pomppasi täysin omiin korkeuksiinsa ja puski pallon verkkoon. 2-2.

Ylivoima ei tuntunut tehneen Romalle muutenkaan hyvää, sillä Roma oli toisella jaksolla vaarallisempi ennen Rabiot’n ulosajoa kuin sen jälkeen. Juventus pelasi hyvällä maltilla ja piti palloa, eikä Roma käynyt tarpeeksi ärhäkästi kiinni. Ulosajon jälkeen Juventus oli kentällä hallitsevampi osapuoli.

AS Romalle piste oli kauden ensimmäinen. Neljä pistettä kahdesta pelistä saanut Juventus on sarjassa viidentenä. Cristiano Ronaldo johtaa sarjan maalipörssiä kolmella tekemällään maalilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.