SL Benfican hyökkääjälupaus Darwin Nuñez teki torstaina hattutempun Euroopa-liigan ensimmäisellä ottelukierroksella, kun portugalilaisseura voitti Lech Poznanin 4-2 vieraissa.

Benfican päävalmentaja Jorge Jesus uskoo, että Nuñez tulee vielä ohittamaan Atlético Madridiin noin 126 miljoonalla eurolla kaupatun João Félixin seuran kalleimpana pelaajamyyntinä.

– Me osuimme oikeaan [Nuñezin hankinnassa]. Meidän ei kuitenkaan pidä unohtaa, että hän on vielä lapsi. Hän on 21-vuotias, joten pelissä on vielä paljon asioita mistä hän ei tiedä. Hän oppii ne minun ja Benfican kanssa, Jesus kertoi SportTV:lle.

Nuñezista tuli syyskuussa Benfican seurahistorian kallein pelaajahankinta, kun 21-vuotias uruguaylainen saapui seuraan 24 miljoonalla eurolla espanjalaisesta Almeriasta.

Jesus oli hyökkääjän viimeisimpiin otteisiin erittäin tyytyväinen, mutta uskoo menettävänsä hänet pian isompaan seuraan.

LYE MYÖS: Katso: Glen Kamara oli käynnistämässä uskomatonta osumaa – Steven Gerrard hehkutti: ”Hienoin maali, jonka olen koskaan nähnyt omin silmin”

– Hänen päätöksentekotaitonsa, viimeisty ja nopeus… Hän oli Benfican kallein pelaajahankinta, ja kun pandemia on ohi, hänestä tulee seuran kallein pelaajamyynti, Jesus lisäsi itsevarmana.

– Hänestä tulee vielä maailmanluokan pelaaja. Minun osaltani on tietysti harmi, että saatan menettää hänet hyvin lyhyen ajan sisään.