Dominot kaatuvat – SJK määrättiin karanteeniin, miten käy loppusarjojen?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa eletään kauden ratkaisuhetkiä. Koronavirus on kuitenkin sekoittamassa pakan kokonaan. Viimeisimpänä SJK määrättiin varotoimenpiteenä karanteeniin.

SJK:n karanteeni johtuu siitä, että IFK Mariehamnin joukkueesta löytyi perjantaina neljä uutta koronavirustartuntaa. SJK kohtasi IFK:n viime sunnuntaina. Sen jälkeen IFK:ssa todettiin alkuviikosta yksi koronatartuna ja uusissa testeissä löytyi neljä lisää.

SJK:n ja TPS:n piti pelata rästiottelunsa pois alta tulevana sunnuntaina, mutta ottelu siirtyy pelattavaksi myöhemmin. Ottelun uudesta ajankohdasta ilmoitetaan myöhemmin.

Ottelusiirto saattaa tarkoittaa myös sitä, että runkosarjan päätöskierrosta joudutaan vielä siirtämään. Runkosarjan päätöskierrosta on siirretty jo aiemminkin, ja tällä hetkellä se pitäisi pelata sunnuntaina 1. marraskuuta.

Ensi viikolla veikkausliigaseurat päättävät loppusarjojen kohtalosta. Mikäli kausi päättyy runkosarjaan, mestariksi kruunataan lähes satavarmasti HJK.

Loppusarjat pitkittäisivät kautta jokaisen joukkueen kohdalla viidellä ottelulla. Näin ollen kautta jatkettaisiin marraskuun lopulle saakka. Se toisi omat haasteensa olosuhteiden osalta. Lisäksi Ykkösen karsija joutuu odottamaan liigakarsintoja todella pitkään, sillä Ykkösessä päätöskierros pelataan 31. lokakuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.