Veikkausliiga
HIFK – RoPS
Torstai 22.10. klo 18:00

Torstaina Veikkausliiga jatkaa tositoimia kohti runkosarjan loppua. Tällä hetkellä korona tuo hieman kysymysmerkkejä sarjan ylle: miten jatkosarja ehditään pelata talven alta pois? Liiga itse näyttää olevan määrätietoisena siitä, että jatkosarjat saadaan pelattua. Tämä ottelu on runkosarjan toiseksi viimeinen kahdelle tappioputkessa olevalle joukkueelle.

HIFK:n vaikeudet ovat realisoituneet pahimmalla mahdollisella tavalla syksyn pimetessä. Seitsemän viimeistä ottelua ovat sujuneet voitoitta ja kolmessa viimeisessä ottelussa on tullut tappio. Viikonloppuna HJK otti Stadin derbyssä revanssin selkein lukemin, vaikka HIFK pitkään mukana roikkuikin. Viimeisessä runkosarjan kotiottelussa HIFK saa hieman pelaajia takaisin kentälle, mutta Vitinho ja Moshtagh Yaghoubi ovat pelikiellossa.

RoPSin kausi on ollut sanalla sanoen kammottava, eikä joukkue ole Veikkausliigan tasolla. Kasetti ei kestä vastoinkäymisiä ja kolmessa viime ottelussa on tullut rumat tappiot yhteismaalein 1-12. Putoaminen Ykköseen näyttää olevan vääjäämättömästi edessä, eikä suuntaa kääntänyt edes päävalmentajan vaihdos Vesa Tauriaisesta Mikko Mannilaan. Rovaniemellä edessä on perustyötä, jotta joukkue saataisiin takaisin viime vuosien loistoonsa.

Lyö vetoa ottelusta:

HIFK nyt ei lähtökohtaisesti vaikuta tällä hetkellä kovin liekehtivältä pelikohteelta, mutta RoPS-voitolla se saisi kiillotettua tahraantunutta kilpeään. Kyllä HIFK joukkueista kuitenkin selkeästi iskukykyisempi on, joten sijoitetaan kotimenestykseen: vetosuositus on Aasialainen tasoitus, HIFK -1.5 kertoimella 2,35. Vähintään kahden maalin voitolla siis lunastetaan.

LUNASTA TARJOUS

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LUNASTA TARJOUS