Mutkikas siirtokuvio: Real Madrid haluaa keskikenttätähdet – Manchester United toisesta toisen korvaajan

© Kuva: Getty Images

Paul Pogban mahdollinen siirto Real Madridiin on jo niin kestoaihe, että sen voisi luulla totetutuneenkin. Ranskalainen antoi jälleen viime viikolla puhtia huhulle, kertoen unelmoivansa pelaavansa jonain päivänä seurassa.

Real ei varmasti ole luopunut aikeista napata 27-vuotias. Se kuitenkin vahtii myös toista ranskalaista keskikenttäpelaajaa. 17-vuotias Eduardo Camavinga on juuri nyt kenties maailman puhutuin teinifutari, ja sellaisena tietenkin Los Blancosin tutkassa.

Vielä tätä nykyä Rennesiä edustavan Camavingan kintereillä on AS:n mukaan Realin lisäksi kuitenkin myös Manchester United. Valioliigaseura puolestaan havittelee komeettaa juuri siksi, että se saattaa tarvita Pogballe korvaajan. Pogban sopimus Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä, mutta seuralla on optio lisävuodesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.