TPS:lle huipputärkeä voitto SJK:sta – taistelu suorasta säilymispaikasta jatkuu

© Kuva: Juha Tamminen

Turun Palloseura voitti Seinäjoen Pallokerhon 1-0-lukemin lauantain ainoassa Veikkausliiga-ottelussa. Voitto tuo TPS:lle kaivattua toivoa putoamiskarsinnan välttämisestä.

Ottelun ainokaisesta vastasi heti toisen jakson alussa osunut Mika Ääritalo. SJK-puolustaja Niko Markkulan huolimaton syöttö kohti maalivahti Walter Viitalaa jäi pahasti puolitiehen ja Ääritalo ehti siihen ensimmäisenä. TPS-hyökkääjä katkaisi syötön, ohitti Viitalan ja laittoi pallon tyhjiin.

TPS piti johtoasemastaan kiinni pelin loppuun saakka ja nappasi voiton itselleen. Täysi pistepotti nostaa sarjataulukon toiseksi viimeisellä sijalla lepäävät turkulaiset kahden pisteen päähän IFK Mariehamnista, jolla on vielä kaksi sarjapeliä jäljellä.

TPS kohtaa kauden viimeisessä ottelussaan KuPS:n, kun IFK Mariehamn pelaa puolestaan HJK:ta (sunnuntai 1.11.) ja Hakaa vastaan. SJK on varmuudella sarjataulukon kahdeksas, kun veikkausliigakausi 2020 saateaan päätökseen ensi viikon keskiviikkona.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.