Arsenalin harjoituksissa tapeltiin – manageri Arteta suuttui tietovuodosta: ”En pidä siitä alkuunkaan”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoo, että Dani Ceballosin ja David Luizin kahnauksesta kertoneelle tietovuotajalle on luvassa seuraamuksia.

The Athletic kertoi, että kaksikko otti yhteen Arsenalin harjoituksissa maajoukkuetauon aikana. Brassitoppari Luiz suuttui Ceballosin taklauksesta ja kosti espanjalaiselle keskikenttäpelaajalle tirvaisemalla häntä nenään. Ceballos kaatui maahan, minkä jälkeen muut joukkuekaverit ja valmentajat ryntäsivät rauhoittamaan tilanteen.

Ceballos itse kiisti tapahtuman Twitter-tilillään jakamalla Athleticin uutisen tekstisaatteella: ”VALETTA”.

Arteta kuitenkin käytännössä vahvisti nahistelun puhuessaan siitä lehdistötilaisuudessa. Espanjalaismanageri ei ollut niinkään huolissaan itse tappelusta, vaan siitä, että joku oli vuotanut sen medialle.

– En pidä siitä alkuunkaan, että se tulee esille, kommentoi Arteta BBC:n mukaan.

– Aion selvittää, mistä se [vuoto] sai alkunsa. Se on täysin sitä vastaan, mitä odotamme toisiltamme, yksityisyyttä ja luottamuksellisuutta. Seuraamuksia on luvassa.

Artetaa pyydettiin kertomaan oma versionsa tapahtuneesta.

– Harjoituksissa ollaan todella kilpailuhenkisiä ja ongelmia tulee koko ajan. Tuollaiset jutut ratkaistaan välittömästi joukkueen sisällä, eikä siitä ole juuri sanottavaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.