Championship
Coventry – Birmingham
Perjantai 20.11. klo 21:45

Englannissa viikonloppu alkaa Championshipin ottelulla, jossa englantilaiset perinneseurat Coventry City ja Birmingham City ottavat toisistaan mittaa. Coventry killuu tällä hetkellä hikisesti putoamisviivan päällä ja Birmingham muutamaa sijaa ja pistettä ylempänä. Molemmilla on kaksi tappiota alla, joten pisteet tulisivat suureen tarpeeseen.

Coventryn sijoitus tällä hetkellä on sangen odotettu, sillä sarjanousijan materiaalilla ei ihmeitä odotettukaan. Puolustuksen pitävyys on suurin Akilleen kantapää ja sen tilkitseminen lisäisi säilymisen todennäköisyyttä. Ennen sarjataukoa Mark Robinsin suojatit kiusasivat Watfordia kahdella salamamaalillaan, mutta jäivät silti ilman pisteitä. Joukkueen paras maalintekijä Matt Godden palaa tähän otteluun avaukseen.

Birminghamin kotihäviöt ennen sarjataukoa eivät luvanneet ihmeitä jatkolle – Bournemouth -tappiossa joukkue esiintyi melkoisen vaatimattomasti. Birmingham on viime vuodet joutunut taistelemaan sarjapaikastaan Championshipissä, eikä tämä kausi näytä tekevän poikkeusta. Aitor Karanka saa pari peluria takaisin tähän otteluun, mutta keskikentän keskustan järjestely vaatii edelleen hieman mielikuvitusta poissaolojen takia.

Lyö vetoa ottelusta:

Erikoista tässä ottelussa on, että Coventry pelaa kotiottelunsa Birmnghamin St. Andrew’s -stadionilla, joten kotiedusta ei voida puhua ollenkaan. Ottelu on luonnollisesti tähän saumaan molemmille tärkeä ja eniten kiinnostaa runsasmaalisuus, sillä myöskään Birminghamin puolustustyöskentely ei ole viime aikoina vakuuttanut. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,15.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO