Huuhkajat tavoittelee sen ensimmäistä viiden pelin voittoputkeaan sitten lokakuun 2018, kun se kohtaa Walesin vieraissa Nations Leaguen B-liigan viimeisessä lohko-ottelussa keskiviikkoiltana.

Suomen ja Walesin avauskokoonpanot illan peliin ovat nyt julkaistu. Kamppailu Cardiff City Stadiumilla potkaistaan käyntiin kello 21:45 Suomen aikaa ja se on nähtävissä V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä Viaplaysta. Ilmaiseksi ottelun näkee TV-kanava Neloselta ja suoratoistopalvelu Ruudusta.

Markku Kanerva on tehnyt kaksi muutosta sunnuntain Bulgaria-voiton avaukseen. Loukkaantuneen Joel Pohjanpalon tilalle ei hyppää ketään hyökkääjää, vaan toppari Daniel O’Shaughnessy tuo tukea viiden miehen alakertaan.

Pelikiellosta kärsivä kapteeni Tim Sparv on korvattu HJK:n keskikenttäpelaaja Rasmus Schüllerillä, joka pelasi noin 20 minuuttia Bulgariaa vastaan. Teemu Pukki avaa piikissä ja Robin Lod hänen alapuolellaan kymppipaikalla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐀𝐯𝐚𝐮𝐬𝐤𝐨𝐤𝐨𝐨𝐧𝐩𝐚𝐧𝐨 | Nations League: Wales - Suomi 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🆚🇫🇮 I Mitä mieltä olet, kommentoi alle! 💬👇

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt kokoonpanonsa klo 21.45 alkavaan otteluun.

Nyt kannustetaan #Huuhkajat kohti A-liigaa! 🦉

#UNLfi #WALFIN #MeOlemmeSuomi

Suomen avauskokoonpano: Hradecky, Uronen, Toivio, Arajuuri, O’Shaughnessy, Alho, Kamara, Schüller, Taylor, Lod, Pukki.

Tottenhamin huippuhyökkääjä Gareth Bale on sen sijaan nimetty Walesin avauskokoonpanoon.

31-vuotiaassa laiturissa voi olla pitelemistä, sillä maajoukkueen kapteeni on ollut suoraan osallisena 13 maalissa hänen 13 viimeisimmässä kotipelissään Walesille (yhdeksän maalia ja neljä maalisyöttöä).

Pelikiellosta kärsivän Ben Daviesin tilalle Walesin tilapäisvalmentaja Robert Page on nimennyt James Lawrencen. Harry Wilson ja Connor Roberts avaavat myös tänään David Brooksin ja Neco Williamsin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Wales 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿

@Cymru
🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇫🇮 | #WALFIN

Gorau Chwarae Cyd Chwarae

#TogetherStronger | #NationsLeague

Walesin avauskokoonpano: Ward; Roberts, Mepham, Rodon, Lawrence, Wilson, Ampadu, Morrell, Davies, James, Bale.

LUE LISÄÄ: