”En tiedä, onko hän sitten katkera mies” – Lukas Hradecky lähetti nasevan piikin Huuhkajia väheksyneelle Hristo Stoitshkoville

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat voitti sunnuntaina Bulgarian Nations Leaguen toiseksi viimeisellä lohkopelikierroksella luvuin 2-1.

Bulgarian karvas kotitappio oli valtaisa pettymys etenkin maan legendaariselle hyökkääjälle Hristo Stoitshkoville, joka kommentoi ottelua Yhdysvaltojen espanjankielisellä TUDN-urheilukanavalla.

Pelin päätyttyä 54-vuotias hyökkääjälegenda lähetti amerikkalaisille kuuntelijoilleen erikoisen anteeksipyynnön omalla Facebook-sivullaan, vähätellen samalla Suomen jalkapallomaajoukkueen tasoa.

– Suomalaiset ovat hyviä hiihdossa, mutta jalkapallossa… Oli surullista kommentoida tätä ottelua miljoonille amerikkalaisille, jotka osoittivat suosiota meille jalkapallon mahtimaana vuonna 1994, Stoitshkov kirjoitti Facebookissa.

Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky, joka torjui Bulgariaa vastaan yhden rangaistuspotkun erinomaisella heittäytymisellä, vastasi Stoitshkovin vertaukseen nasevalla piikillä.

– En ota hiihtäjiltämme mitään pois, mutta kyllä me Suomessa olemme tällä hetkellä vähintään samalla tasolla jalkapallossa, kuin hiihdossa, Hradecky vastasi Huuhkajien lehdistötilaisuudessa.

– En tiedä, onko hän (Stoitshkov) sitten katkera mies, mutta olihan hän kolossaalisen iso pelaaja aikanaan. Ehkä Bulgaria on nyt menossa samassa suunnassa alaspäin, missä me olemme menossa ylöspäin.

– Kaksi ansaittua voittoa me kuitenkin otettiin, niin en sitten tiedä, mitä se kertoo niiden omasta joukkueesta, jos he hävisivät kerta näin huonolle jengille.

Huuhkajat valmistautuu kohtaamaan Walesin Nations League -kauden viimeisessä lohko-ottelussa. Ottelu Cardiffissa potkaistaan käyntiin keskiviikkona kello 21:45 Suomen aikaa.

LUE LISÄÄ:

Eetu Ikola, Helsinki
Twitter: @eetuikola


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.