Bundesliigan maalivahtieliittiin vuodesta toiseen kuuluvalle Lukas Hradeckylle sattui lauantain bundesliigaottelussa Arminia Bielefeldin vieraana musta hetki. Pelattiin toisen puoliajan alkuhetkiä, kun Daley Sinkgraven antoi taaksepäin helponnäköisen syötön vailla painetta pelanneelle suomalaiselle. Hradecky yritti täräyttää pallon kauas omalta maaliltaan osuen siihen kuitenkin vain ohuesti. Pallo otti kummallisen kierteen ja vieri lopulta Leverkusenin omaan maaliin muuttaen taululle numeroiksi 1-1.

Maali oli käydä Leverkusenille kalliiksi, mutta lopulta itävaltalaistoppari Aleksandar Dragovic teki vieraille 88. minuutilla 2-1-voittomaalin. Voitto oli Werkselfille ja Hradeckylle suuri helpotus, sillä Arminia Bielefeld ei laukonut pelissä kertaakaan kohti Leverkusenin maalia – ja teki siis siitä huolimatta yhden maalin.

Tätä maalia Bild nimittää jutussaan ”vuoden omaksi maaliksi”. Hradeckylla itselläänkin oli vaikeuksia selittää, mitä tilanteessa oikein tapahtui.

– Tänään minä olen ääliö, Hradecky totesi pelin jälkeen Bildille suorasukaisesti.

– Siksi kiitän ”Dragoa”, joka auttoi minua. Halusin purkaa pallon pois, mutta ei aavistustakaan, mitä siinä tapahtui jalkojeni kanssa.

[readmore from=Hradecky-Lukas]

TV-kanava ZDF:n haastattelussa Hradecky vitsaili Dragovicin saavan häneltä korvauksen voittomaalistaan.

– Hän saa auton. Ei, ei sittenkään autoa. Mutta hän saa valita jotain olutkorin ja auton välillä.

Bild kuitenkin kertoi, ettei Dragovic juo alkoholia, joten noinkohan Hradecky joutuu autokaupoille…?