Loukkaantunut Huuhkajien toppari latoi pitkän listan loistavia asioita Huuhkajien Wales-pelistä: ”Eihän tässä malta odottaa!”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat esiintyi Walesia vastaan varsin hienosti, vaikka tappio tulikin lukemin 1-3. Jere Urosen ulosajosta huolimatta Suomi laittoi varsinkin toisella puoliajalla todella hyvin kampoihin. Tämän huomioi Twitterissä myös Sauli Väisänen.

Uronen lensi suihkuun jo 12. minuutilla, kun hän rikkoi alimpana miehenä Harry Wilsonia. Miehen alivoimaisena Huuhkajat pysyi silti hyvin pelissä. Teemu Pukki kavensi pelin 2-1:een reilun tunnin kohdalla, jonka jälkeen Suomi loi usean hyvän tekopaikan. Maalia ei kuitenkaan tullut ja Kieffer Moore lopetti Huuhkajien pyristelyt 86. minuutilla.

Huuhkajien luottopelaajiin viime vuosina kuulunut Sauli Väisänen joutui jäämään lokakuun ja marraskuun maaotteluista pois loukkaantumisen takia. Väisänen jäi syyskuussa Irlanti-ottelusta pois perheenlisäyksen johdosta. Pian sen jälkeen Väisäsen jalka operoitiin ja hän parantelee parhaillaan jalkaansa. Chievon toppari oli varsin ylpeä Huuhkajien esityksestä Walesia vastaan.

– Vajaalla (!) Walesin tasoista joukkuetta vastaan pitkiä pallonhallintajaksoja, syöttökombinaatioita, prässin purkuja, organisoitua korkeaa prässiä jne. Me ollaan hyvällä tiellä. Ilo ja kunnia olla osa tätä jengiä, vaikka nyt tosin sivussa klabbia parannellessa oonkin.

– Taisteltiin tosissaan noususta Nations Leaguen A-liigaan. Sen lisäksi kaadettiin just muun muassa hallitseva maailmanmestari. EIHÄN TÄSSÄ MALTA ODOTTAA KISOJA! Väisänen kirjoittaa Twitterissä.

LUE MYÖS:

Alla Twitter-reagointeja Suomen pelaajien seuroilta.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – LEICESTER

Chelsea saa revanssimahdollisuuden pika-aikataululla finaalipettymyksen jälkeen!