KTP nousi lauantaina viiden vuoden tauon jälkeen takaisin Veikkausliigaan. Se pelasi Turussa TPS:n vieraana liigakarsinnan toisessa kamppailussa 1-1 tasapelin, ja nousi sarjaporrasta ylemmäksi vierasmaalisännön turvin. Lue ottelusta lisää tästä!

Kotkalaisten keskikenttäpelaajat David Ramadingaye sekä Antti Mäkijärvi olivat luonnollisesti iloisella tuulella ottelun jälkeisessä haastattelussa Ruudun lähetyksessä.

– Ei tällaisesta ois periaatteessa voinut edes unelmoida, mutta itse asiassa mä eilen unelmoin juuri tällaisesta matsista. Kyllä siinä pieni itku tuli ottelun jälkeen. Ihan sanoinkuvaamattomat fiilikset, totesi Mäkijärvi.

– Uskomaton kausi ollut ihan alusta asti. On ollut paljon haasteita ja joukkueen sisällä kaiken näköistä. On tämä varmaan sellainen kausi, minkä muistaa ikuisesti. Hemmetin hieno loppu tälle vuodelle. Pidettiin toisistamme huolta ja annettiin rakkautta, Ramadingaiye jatkoi.

Kotkalaisten päävalmentajana toimii virolainen Argo Arbeiter ja hänen apunaan puolestaan Ossi Virta. Ramadingaye jakoi kaksikolle kehuja, myös hieman humoristiseen sävyyn.

– Onhan meillä huikeat valmentajat. Ossi Virta, jalkapallonero, seuraava Markku Kanerva ja Argo Arbeiter, Suomen Pep Guardiola. Ei sellaisessa voi oikein epäonnistua. Ei käytännössä tarvii itse edes pelata, Ramadingaye hassutteli.

Pilke silmäkulmassa jatkui myös, kun kaksikko kertoi tulevista nousujuhlista.

– Käydään varmaan saunassa ja aikaisin nukkumaan. Palauttavat reenit huomenna ja aletaan valmistautumaan Suomen cupin peleihin. Yks saunaolut ehkä, kaksikko päätti.