Belgialaisen Radja Nainggolanin kausi Internazionalessa ei ole paljon positiivista kerrottavaa jälkipolville jättänyt. 32-vuotias keskikenttäpelaaja on kärsinyt tulehdussairaudesta ja lihasuupumuksesta sekä sairasti myös koronaviruksen. Terveenä ollessaan belgialainen on istunut lähinnä penkillä, ja minuutteja on tullut neljässä Serie A -ottelussa vain 42, sekä yhdessä Mestarien liiga -pelissä kolme päälle.

Koska Antonio Contelta ei tunnu luottoa heruvan, on Nainggolan siirtymässä jo kolmannen kerran urallaan Cagliariin. Nainggolan pelasi jo vuosina 2010-2014 kaikkiaan 137 ottelua Cagliarissa, ja oli myös viime kaudella lainapelaajana auttamassa Cagliaria säilyttämään sarjapaikkansa. Tuolloin Nainggolan sekä teki että syötti kuusi maalia pelaamissaan 26 ottelussa, ja toimi myös Cagliarin kapteenina.

Cagliari yritti jo viime kesänä hankkia Nainggolanin pysyvästi, mutta tuolloin vielä turhaan. Nyt toive taitaa kuitenkin toteutua, sillä Nainggolan on jo Cagliarin lääkärintarkastuksessa.

TUTTOmercatoWEB

@TuttoMercatoWeb
📹 #Nainggolan a VillaStuart prima del ritorno al #Cagliari: "Contento di tornare? Certo! Rimpianti #Inter? Mi sono messo a disposizione ma non ho avuto la possibilità"
👉 @dariomarchetti7

Tälläkin kertaa on tiettävästi kyseessä lainapesti, kauden loppuun kestävä. Nyt siihen aiotaan kuitenkin kytkeä myös osto-optio. Nainggolanin sopimus Interin kanssa kattaa vielä kauden 2021-2022.

– Olen iloinen ollessani taas takaisin täällä. Asetin itseni Interin käyttöön, mutta en saanut siellä tilaisuuksia, Nainggolan kommentoi toimittajille matkalla lääkärintarkastukseen.

[readmore from=Nainggolan-Radja]

Inter hankki Nainggolanin kesällä 2018 AS Romasta 38 miljoonan euron siirtosummalla, mutta miehen tähti on ollut viime aikoina himmenemässä. Transfermarkt arvioi belgialaisen markkina-arvoksi enää kuusi miljoonaa euroa.

Nainggolan on pelannut Belgian A-maajoukkueessa kaikkiaan 30 ottelua, ja oli mukana myös kesän 2016 EM-kisoissa. Edellisen maaottelunsa hän pelasi maaliskuussa 2018.

Kaikkiaan Radja Nainggolan on pelannut jo komeat 345 Serie A-ottelua. Niissä hän on tehnyt 47 maalia ja syöttänyt 35.

Lähde: Transfermarkt