Katso: Werder Bremen julkaisi paljon puhuvan kuvan kapteenistaan Niklas Moisanderista – joukkue karmeassa tuloskunnossa

© Kuva: Getty Images

Werder Bremenillä on tällä hetkellä todella vaikeaa Bundesliigassa. Joukkueen kapteeni Niklas Moisander on jämähtänyt vaihtopelaajan rooliin, ja seura sukeltaa Bundesliigassa kovaa vauhtia kohti sarjataulukon pohjaa.

Bremen hävisi tiistaina päävalmentajalleen Lucien Favrelle potkut antaneelle Borussia Dortmundille maalein 1-2. Moisander istui koko pelin vaihtopenkillä. Tappio oli Bremenille jo kauden viides. Sitäkin huolestuttavampaa on se, että tappio oli Bremenille neljäs peräkkäinen.

Moisanderin Bremen on pelannut viimeiset yhdeksän ottelua ilman voittoa. Edelliset kolme pistettä tuli 3. lokakuuta Bielefeldiä vastaan. Suomalaistoppari on pelannut tällä kaudella neljässä ottelussa täydet minuutit, mutta muuten vastuu on jäänyt vähäiseksi. Viime viikonloppuna Moisander sai sentään 19 minuuttia peliaikaa tappiossa RB Leipzigille.

Suomalaistoppari pelaa näillä näkymin viimeistä kauttaan Bremenissä. Saksalaislehti Bild uutisoi joulukuun alussa, ettei Bremen ole tarjoamassa Moisanderille jatkosopimusta. Moisanderin sopimus päättyy ensi kesänä.

Tällä hetkellä Bremenin virallinen kapteeni joutuu katsomaan vaihtopenkiltä, kun omalla joukkueella on suuria vaikeuksia Bundesliigassa. Sarjasijoitus on tällä hetkellä kolmastoista, ja karsijan paikalle eroa on enää vain neljä pistettä.

Werder Bremenin Twitter-tilillä noteerattiin koko joukkueen ja Moisanderin ahdinko paljon puhuvassa päivityksessä tiistaisen Dortmund-tappion jälkeen. Kuvassa Moisander murjotti vaihtopenkillä. Moisanderin ilme kuvasti hyvin Bremenin tämän hetken tilannetta. Katso kuva alta.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.