Espanjalaisen Deportes Cuatron mukaan PSG harkitsee antavansa potkut Jesé Rodríguezille.

PSG:n mukaan Jesén käyttäytyminen kentän ulkopuolella ei sovi seuran arvoihin. PSG:n mielestä Jesén jatkuvat henkilökohtaiset kohut aiheuttavat harmia seuran julkisuuskuvalle.

Jesé on ollut jo vuosien ajan espanjalaislehdistön otsikoissa henkilökohtaisten ongelmiensa vuoksi.

Uusin kohu liittyy Jesén parisuhteeseen. Jesé on tiettävästi pettänyt kumppaniaan espanjalaisen ”tositelevisiotähden” kanssa. Kohu on noussut otsikoihin Espanjassa ja se huipentui siihen, kun Jesé soitti parhaillaan realityohjelmassa kilpailevalle kumppanilleen. Kaksikko puhui koko kansan edessä parisuhteestaan ja lapsestaan.

Tuoreimman kohun lisäksi Jesé bongattiin hiljattain Kanariansaarilla yökerhosta, eikä PSG katsonut sitä odotetusti hyvällä.

Jesén sopimus PSG:n kanssa päättyy tämän kauden jälkeen, mutta espanjalainen ei ole kuulunut vuosiin seuran suunnitelmiin ja jäi PSG:hen kuluvaksi kaudeksi, koska ei saanut muista seuroista tarjouksia.

PSG hankki Jesén Real Madridista kesällä 2016 noin 25 miljoonan euron siirtosummalla.

Jesén ura on ollut jyrkässä laskussa jo vuosien ajan. PSG on lainannut espanjalaishyökkääjän vuosien saatossa Las Palmasiin, Stoke Cityyn, Betisiin ja Sportingiin, mutta kaikki lainapestit ovat päättyneet epäonnistumiseen.

Tällä kaudella Jesé on saanut peliaikaa kahdessa PSG:n ottelussa suuren loukkaantumissuman seurauksena.