Bundesliigan sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Augsburg-Schalke nähtiin dramaattinen tilanne, kun jo pelin alkuhetkillä vieraiden kärkimies Mark Uth sai päähänsä pahan tällin. Uth menetti tajuntansa jo ilmalennon aikana ja putosi hervottoman oloisena nurmen pintaan. Uthia hoidettiin yli kymmenen minuutin ajan, kunnes peliä jatkettiin.

Uth sai tiputusta jo kentän pinnassa maatessaan ja hänelle pantiin niskatuki jo kentältä pois kannettaessa. Näyttää kuitenkin siltä, että Uth selviää suhteellisen lievällä vammalla, sillä Schalken päivitykset olivat lupaavia.

Jo kesken pelin Schalke twiittasi Mark Uthin olevan puhuteltavissa ja hänen tilansa olevan vakaa. Tuolloin hän oli matkalla sairaalaan joukkueen lääkärin kanssa. Hieman myöhemmin Schalke tiedotti, että Uthilla oli todettu aivotärähdys ja hän jää sairalaan yöksi tarkkailtavaksi. Parhaassa tapauksessa Uth voi kuitenkin matkustaa jo huomenna kotiin Gelsenkircheniin.

FC Schalke 04

@s04
Gute Nachrichten: @Mark_Uth ist ansprechbar und stabil. Er ist zusammen mit unserem Mannschaftsarzt auf dem Weg in die Klinik.

Weiterhin gute Besserung, Mark!

⏱️ 45' | #FCAS04 1:0 | #S04

FC Schalke 04

@s04
Update aus dem Krankenhaus: @Mark_Uth hat eine Gehirnerschütterung, bleibt über Nacht im Klinikum.

Wir haben die Hoffnung, dass er schon morgen nach Hause kann. Gute Besserung, Mark!

#S04 | #FCAS04 | #GetWellSoon

Schalke oli jo lähellä saavuttaa kauden ensimmäisen voittonsa, mutta Augsburg nousi ottelun lisäajalla 2-2-tasapeliin (lue lisää).