Bayer Leverkusenissa pelaavat kaksosveljet Lars ja Sven Bender kertovat lopettavansa uransa tämän kauden jälkeen.

Puolustajina pelaavat Benderit ovat 31-vuotiaita. Heidän sopimuksensa saksalaisseuran kanssa päättyvät tähän kauteen, eivätkä he nykyisten sopimustensa jälkeen aio jatkaa jalkapalloilua ammattilaistasolla.

Molemmat ovat pelanneet urallaan Saksan maajoukkueessa. Laitapakkina pelaava Lars on edustanut Die Mannschaftia 19 ottelussa ja tehnyt neljä maajoukkuemaalia. Toppari Sven on pelannut seitsemän maaottelua maaleitta.

Kaksosista Lars on pelannut Leverkusenissa vuodesta 2009 lähtien. Sven siirtyi Leverkuseniin vuonna 2017 pelattuaan kahdeksan vuotta Borussia Dortmundissa.

Lars Bender on pelannut tällä kaudella Bundesliigassa kymmenen ottelua ja Eurooppa-liigassa neljä peliä. Sven Bender puolestaan on pukenut Leverkusenin paidan ylleen kahdeksassa Bundesliigan ottelussa ja yhdessä Eurooppa-liigan pelissä.

− Kaikki meidät tuntevat tietävät, että haluamme antaa itsestämme sata prosenttia. Valitettavasti siitä on tullut koko ajan vaikeampaa loukkaantumisten ja kipujen takia, veljekset kertoivat.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
ℹ️ Lars and Sven Bender will not renew their expiring contracts at Bayer 04 and will end their professional playing careers at the end of the current season.