ESPN: Teemu Pukin joukkuekaveri on herättänyt Manchester Unitedin kiinnostuksen

© Kuva: Getty Images

Manchester United on iskenyt silmänsä Norwichin laitapuolustajaan Max Aaronsiin, kertoo ESPN.

Aarons, 20, herätti Unitedin kiinnostuksen jo viime kesänä, mutta manchesterilaisten on näillä näkymin odotettava kuluvan kauden loppuun ennen kuin he tekevät siirtonsa.

ESPN:n mukaan Norwich vaatisi tällä hetkellä hänestä suurta siirtokorvausta, mikä on ymmärrettävää Kanarialintujen tilanteen huomioiden. Viime kauden päätteeksi Valioliigasta pudonnut Norwich johtaa parhaillaan Mestaruussarjaa, eikä se halua luopua parhaista pelaajistaan nousutaistelun keskellä. Teemu Pukki on ollut tälläkin kaudella Norwichin tehokkain pelaaja. Huuhkajien tähtihyökkääjä on iskenyt kuluvalla sesongilla 11 osumaa.

Aarons on pelannut tällä kaudella Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla 22 ottelua tehden niissä yhteensä yhden maalin ja syöttäen kolme. Brittimediassa hänet on aiemmin yhdistetty myös Barcelonaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.