Ottelun pelaaminen Espanjan lumikaaoksesta huolimatta raivostutti Thibaut Courtois’ta: ”Meilläkin on perheitä”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid joutui lauantai-iltana vastoin tahtoaan kentälle, kun La Liga ei suostunut siirtämään sen ottelua seuran pyynnöstä huolimatta. Valmistautumisaikakin jäi lyhyeksi, sillä joukkueen matka Pamplonaan venyi pitkäksi Espanjan ja etenkin Madridin alueen yllättäneen ankaran talven ja runsaan lumentulon vuoksi.

Niinpä Osasuna ja Real Madrid päätyivätkin vaisussa ottelussa maalittomaan 0-0 -tasapeliin. Aivan kuten Real Madridin valmentaja Zinedine Zidanekin kritisoi päätöstä pelata ottelu talvisissa olosuhteissa, oli samoilla linjoilla myös maalivahti Thibaut Courtois.

– Kiitän Osasunan väkeä siitä, miten he hoitivat kenttää, mutta on valitettavaa, mitä meidän ja Rayo Vallecanon kanssa päätettiin tehdä. Tiesimme jo jonkin aikaa, että näin käy, mutta meidät pakotettiin nousemaan jäiseltä kiitoradalta, belgialaismaalivahti raivosi lauantain ottelun jälkeen AS:n mukaan.

– Emme pääse palaamaan takaisin kotiin tänään emmekä ehkä huomennakaan, vaikka meidän pitää pelata jo torstaina Málagassa. Heidän täytyy ajatella, että jalkapalloilijatkin ovat ihmisiä eikä pelkkää show’ta.

– Tulimme stadionille moottoritietä, joka oli täynnä lunta. Ihmisten turvallisuuttakin pitäisi ajatella. Meilläkin on perheitä. Emme ole sätkynukkeja, joiden täytyy pelata aina.

– Me teemme, mitä käsketään. Tiesimme, että jos emme tulisi tänne, menettäisimme kolme pistettä, mutta heidän pitäisi katsoa, missä kunnossa tiet ja lentokentät ovat.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?