Bayern München on kiinnostunut Bundesliigan tähtitopparista – seurapomo: ”Hän voi korvata David Alaban”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin johtokunnan puheenjohtaja Karl-Heinz Rummenigge on kommentoinut seuran kiinnostusta RB Leipzigin tähtitoppariin Dayot Upamecanoon.

Upamecano, 22, on edustanut Leipzigia tammikuusta 2017 lähtien ja noussut lehtitietojen mukaan lukuisten suurseurojen huulille. Bayernissa ranskalaispuolustajasta on kaavailtu korvaajaa David Alaballe, jonka Rummenigge uskoo lähes satavarmasti lähtevän ensi kesänä, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Viime viikonloppuna Bayernin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić vahvisti, että hänellä oli tapaaminen Upamecanon agentin Volker Struthin kanssa. Rummenigge taas kertoo, että hän on puhunut RB Leipzigin toimitusjohtajalle Oliver Mintzlaffille Upamecanosta.

– Bayern Münchenin lisäksi hänestä on kiinnostunut ainakin kaksi varsin vetovoimaista seuraa. Fakta on se, että hän on kiinnostava pelaaja ja fakta on myös se, että me menetämme lähes varmasti David Alaban hänen paikaltaAn. En osaa sanoa, lähteekö siltä paikalta muita pelaajia, kommentoi Rummenigge Bulinewsin mukaan.

– Asioiden on annettava edetä rauhassa. Meillä on hyvä suhde herra Struthin kanssa. Pelaaja tietää jossain vaiheessa, mitä hän haluaa. Meillä on hyvä suhde myös RB Leipzigin kanssa. Olen keskustellut Oliver Mintzlaffin kanssa. Puhumme uudestaan, kun asiat konkretisoituvat.

– Se, että myös Chelsea ja Liverpool ovat kiinnostuneita hänestä todistaa, että hänellä on todella hyviä ominaisuuksia. Hän voi korvata David Alaban.

LUE MYÖS: