Serie A
Bologna – Benevento
Perjantai 12.02. klo 21:45

Serie A:n perjantaiotteluna on alemman keskikastin välienselvittely Bolognan ja Beneventon kesken. Kummankin joukkueen tilanne sarjassa on arkisen harmaa – tärkeintä on pysyä poissa putoamiskamppailusta, sillä europaikoillekaan ei ole tätä nykyä mitään asiaa. Kotijoukkue lähtee otteluun suosikkina – mutta kuinka selkeänä?

Viime viikolla Bologna karisti orastavan tappioputken harteiltaan ja suuti Parman vieraissa maan rakoon lukemin 0-3. Sitä ennen tuli käkeen sekä Juventukselta että Milanilta, eikä näistä otteluista ollut rehellisesti odotettavissa mitään – sen verran tasoeroa parhaimpiin on. Paremmista joukkueista Bolognan erottaa eritoten kevyempi puolustus. Kokoonpanoissa Sinisa Mihajlovicilla on tuoreena murheena ainoastaan Mattias Svanbergin pelikielto.

Benevento on kyntänyt jo pitempään ilman voittoja – ajoittain Filippo Inzaghin suojattien esitykset ovat olleet varsinkin alakerran suhteen aivan toivottomia. Viime ottelussa pelattu tasapeli Sampdorian kanssa antaa kuitenkin toivoa paremmasta ja joukkue pystyy nähtyä parempaan. Poissaolot vierailla haittaavat etenkin keskikenttää. Perparim Hetemaj on hyvin todennäköisesti kokoonpanossa mukana perjantaina.

Lyö vetoa ottelusta:

Bolognan suosikkiaseman suuruutta voi tässä pohtia. Se lähentelee 50 prosenttia, joten Beneventon kertoimissa on pakosti hieman ilmaa. Vetosuositus lähtee siitä, että vieraat ottavat matkaansa vähintään pisteen: Aasialainen tasoitus, Benevento +0.5 kertoimella 2,07.

LYÖ VETO @BET 365