Skottilehdeltä tyly arvio Glen Kamaralle – Steven Gerrardilta osuva kommentti läkähdyttävästä Eurooppa-liigan ottelusta

© Kuva: Getty Images

Antwerp ja Glasgow Rangers järjestivät torstai-iltana yhden kauden mieleenpainuvimmista euro-otteluista.

Glen Kamaran Rangers voitti Antwerpin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelussa 4-3. Ottelussa nähtiin muun muassa kolme rangaistuspotkua ja punainen kortti. Lue lisää täältä.

Ottelu oli sen verran vauhdikas, että Rangersin päävalmentaja Steven Gerrard saapui hengästyneenä kamppailun jälkeiseen haastatteluun.

– Odota hetki, kunnes sykkeeni laskee, Gerrard nauroi toimittajan kanssa.

– Tämä oli neutraalille katsojalle upea ottelu, mutta valmentajan näkökulmasta tämä jätti paljon analysoitavaa. Emme olleet tänään parhaimmillaan. Päästimme kolme maalia. On kuitenkin muistettava se, miten vaikeaa vieraspelin voittaminen europeleissä on.

Skotlantilaislehdistön mielestä Kamara pelasi varsin heikon ottelun keskikentällä. Kamara otettiin vaihtoon 74. minuutilla. The Scottish Sun antoi arvosanat Rangersin pelaajille ottelun jälkeen ja Kamaralle annettiin tyly kutonen. Arvosanan perusteella Kamara oli yhdessä Joe Ariban ja Scott Arfieldin kanssa avauskokoonpanon suurin alisuorittaja, kun avausjaksolla loukkaantuneet pelaajat jätetään huomioimatta.

– Ensimmäisellä jaksolla loistava käännös kulmalipulla, joka avasi maalipaikan Kemar Roofelle. Oli pelissä enemmän ja vähemmän mukana ja oli näkyvämpi toisella jaksolla, mutta ei silti ollut parhaimmillaan, lehti kirjoitti Kamarasta.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon torstaina.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.