Ohhoh! VPS täräytti käsittämättömät talousluvut pöytään Ykkösessä

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Palloseura sai käännettyä tuloksensa voitolliseksi vuonna 2020. Se on käsittämätön temppu, kun otetaan huomioon joukkueen tippuminen Veikkausliigasta vuonna 2019 sekä koronapandemian aiheuttamat ongelmat.

Yhtiön varsinainen liikevaihto laski 42 prosenttia. Se oli lopulta 679 363 euroa. Muut liiketoiminnan tuotot olivat 125 000 euroa, mikä on noin 66 000 euroa enemmän kuin edellisellä tilikaudella. Yhtiön liikevoitto oli 25 067 euroa.

Koronakriisi eskaloitui keväällä, aiheuttaen epätietoisuutta ja epävarmuutta kauden pelaamisesta aina kesäkuulle saakka. Tämän takia VPS joutui myös lomauttamaan henkilöstönsä keväällä 50 päiväksi. Tiukan kulukurin ansiosta tulos pystyttiin nostamaan voitolliseksi.

VPS Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Harri oli tyytyväinen asian tiimoilta.

– Olen erittäin tyytyväinen, että olemme pystyneet kääntämään tuloksen voitolliseksi tällaisissa poikkeusoloissa. Se osoittaa, että olemme tehneet oikeita toimenpiteitä ja suunta on oikea. Kahden raskaasti tappiollisen vuoden jälkeen joudumme lähtemään liikkeelle takamatkalta, mutta tiukalla kulukurilla ja yhteistyökumppaneidemme tuella pystymme pitämään toiminnan oikeilla urilla myös jatkossa, Harri kommentoi seuran tiedotteessa.

– Toivonkin kannattajiemme ja alueen yritysten pysyvän rinnallamme näiden vaikeiden aikojenkin yli.

– Kuluvalla kaudella tiukka kulukuri jatkuu, mutta valmennukseen ja joukkueeseen on panostettu edellisvuotta enemmän. Näin olemme pyrkineet luomaan paremmat edellytykset pelaajakehitykselle ja sarjanousulle. Kauden tavoitteet ovat selkeät: voitollinen tulos ja sarjanousu!

VPS pelasi alkuvuodesta itsensä jatkoon Suomen Cupin lohkovaiheesta. Ykkösen kausi starttaa Vaasassa helsinkiläistä PK-35:tä vastaan 17. huhtikuuta.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004