© Kuva: Getty Images

Fulham – Leeds: Isännät taistelevat sarjapaikastaan

Valioliiga
Fulham – Leeds
Perjantai 19.03. klo 22:00

Valioliigassa on tänä viikonloppuna hiljaisempaa, kun FA Cupin puolivälierät pitävät useamman joukkueen kiireisenä. Ensi viikolla puolestaan vietetään maaottelutaukoa. Tämä tuo varmasti monelle pelaajalle kaivattua lepoa, sillä tällä kaudella pelitahti on ollut todella raastava. Perjantaina viikonloppu pistetään joka tapauksessa alulle Fulhamin ja Leedsin välisellä taistolla.

Fulham on noussut taistelemaan sarjapaikastaan, mutta töitä ranskalaisen visiitin välttäminen teettää. Scott Parkerin vastaiskufutiksella ei kairata usein voittoja, mutta heikko Newcastle on silti mahdollista ohittaa. Edellisessä pelissä mökkiläiset olivat ymmärrettävästi vastaantulijoita Manchester Cityn kanssa. Yleisesti ottaen Fulhamin puolustus toimii hyvin, mutta tulivoiman kanssa on sanomista.

Jalkapallonero Marcelo Bielsan johtama Leeds on ollut yksi kauden valopilkkuja, mutta tasaista joukkueen suorittaminen ei ole ollut. Viime otteluissa on iskenyt maalikuivuus, sillä maaleja Leeds on viimeksi tehnyt lähemmäs kuukausi sitten – tosin vastuksetkin ovat olleet viimeisessä kolmessa ottelussa kovia. Niinpä Bielsaa varmasti askarruttaa hyökkäyspään tehomiehen Patrick Bamfordin pelikunto – mies joutui jättämään viime viikonloppuna Chelsea-pelin kesken.

Lyö vetoa ottelusta:

Fulham on asetettu kertoimissa ottelun suosikiksi, mikä hieman yllättää, sillä vieraat ovat laadukkaampi yhdistelmä. Niinpä valueta haetaan tässä vierasvoitosta, jolle saa sangen palkitsevan kertoimen: vetosuositus on Leeds voittaa ottelun kertoimella 3,05.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.