Huuhkajien puolustaja toipunut koronaviruksesta – kuluva maajoukkuetauko jäänee väliin

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien laitapuolustaja Jere Uronen on toipunut koronavirustartunnastaan ja palannut Genkin harjoituksiin, kertoo belgialaisseura sivuillaan.

Uronen, 26, on ollut karanteenin takia sivussa Genkin kahdesta edellisestä ottelusta, eikä häntä valittu myöskään Suomen maajoukkueeseen, joka kohtaa kuluvalla maajoukkuetauolla MM-karsintapeleissä Bosnia-Hertsegovinan ja Ukrainan sekä ystävyysottelussa Sveitsin.

Suomi pelasi viime keskiviikkona 2-2-tasapelin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan Helsingissä, mutta Uronen olisi ollut joka tapauksessa pelikiellossa tuossa pelissä, koska hän katseli punaista edellisessä maaottelussaan.

Huuhkajat kohtaa sunnuntaina Ukrainan Kiovassa ja vierailee ensi viikon keskiviikkona Sveitsin luona Sankt Gallenissa. Ukraina-ottelu tulee luultavasti liian pian vastaan, mutta Genk arveli tiedotteessaan, että Urosella voisi olla pieni mahdollisuus pelata Sveitsiä vastaan. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Urosta ei kuitenkaan nähtäne Huuhkajissa tällä maajoukkuetauolla.

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.