Hattutemppusankari Teemu Pukki rohmuaa maalit ja palkinnot – ”Se oli aika hauska matsi”

© Kuva: Getty Images

Norwichin ja Teemu Pukin koko kausi 2020-2021 on ollut hieno, mutta yksi varmasti pitkään muistettava kohokohta koettiin tiistai-iltana, kun Norwich murskasi kotikentällään Huddersfieldin peräti maalein 7-0. Voitto oli Norwichin historian suurinumeroisin 69 vuoteen ja suurin koskaan kahdella ylimmällä sarjatasolla.

KATSO MYÖS: Näin komeasti syntyi Teemu Pukin kauden ensimmäinen hattutemppu (video)

Teemu Pukki teki ottelussa kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön. Hän nosti kauden maalisaldonsa nyt 25 maaliin ja on enää kolmen maalin päässä maalipörssiä johtavasta Brentfordin Ivan Toneysta, jonka maalisaldo on 28. Pukin oma yhden kauden maaliennätys, kahden vuoden takainen 29 maalia, on myös enää neljän maalin päässä, kun Norwichilla on kuusi ottelua pelaamatta.

Pukki sai ottelupallon lisäksi mukaansa ottelusta myös ottelun parhaan pelaajan palkinnon. Hyvin ansaitusti, kuten Sky Sportsin asiantuntija Lee Hendrie totesi.

– Miten hän muka ei olisi ottelun paras pelaaja? Hänen viimeistelynsä, hänen liikkeensä. Norwichin pelaajilta nähtiin tänään loistavia esityksiä, mutta Pukki varasti shown, Hendrie kehui.

LUE MYÖS: Teemu Pukki teki hattutempullaan upeaa Norwich-historiaa: ”Vihdoinkin”

Suomalaishyökkääjä pääsi myös heti pelin jälkeen Sky Sportsin TV-haastatteluun, hattutemppupallo kainalossaan.

– Se oli aika hauska matsi, ymmärrettävästi erittäin hyväntuulinen Pukki vastasi haastattelijalle.

– Loimme paljon maalipaikkoja ja teimme paljon maaleja. Etenkin viime otteluni [1-1-tasapeli Prestonia vastaan, Pukki maaleitta] jälkeen minun piti tehdä pari maalia tänään. Minulla oli edellisessä pelissä yhtä paljon paikkoja kuin tässäkin, joten minulle oli tärkeää tehdä maaleja tänään.

Pukki sai maaleihinsa mainioita syöttöjä Emi Buendialta ja Todd Cantwellilta, ja Norwichin joukkue onnistui hyvin laajalla rintamalla. Maalitykki jakoikin kiitosta myös koko joukkueen suurenmoiselle esitykselle.

– Nämä kaverit tekevät pelaamisesta minulle helppoa. Nautin pelaamisesta heidän kanssaan. Muutkin maalit olivat mahtavia. Tämän tässä olisi voinut saada moni muukin meidän pelaajamme, Pukki sanoi vilkaisten ottelun parhaan pelaajan palkintoaan.

Vaikka oma maaliennätys onkin jo aivan ulottuvilla ja Brentfordin Ivan Toney on tulossa maalitilastossa selkä edellä vastaan, ovat Pukin loppukauden tavoitteet vankasti joukkueen menestymisessä.

– Tavoite on nousta Valioliigaan. Jos voin maaleillani auttaa meitä pääsemään sinne, olen tyytyväinen. En ole asettanut mitään maalimäärätavoitteita, mutta hyökkääjänä maalinteko on tehtäväni. Tiedän, että jos teen maaleja, se vie meidät lähemmäs Valioliigaa.

– Tällä hetkellä voimme nauttia. Olemme erinomaisessa tilanteessa ja voimme vain jatkaa samaan malliin kuin olemme pelanneet koko kauden.

LUE MYÖS: Teemu Pukille arvosanaksi täysi kymppi: ”Yksinkertaisesti upeaa”

Norwichille riittää loppukauden kuudesta pelistä vain viisi pistettä valioliiganousun varmistamiseen. Parhaassa tapauksessa nousu voi varmistua jo lauantaina, jos Norwich voittaa vieraissa Derbyn, eivätkä Brentford ja Swansea voita omia otteluitaan. Swansea kohtaa vieraissa Millwallin ja Brentford Prestonin.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.