Manchester Unitedista West Hamiin tammikuussa lainalle siirtynyt Jesse Lingard on juuri tällä hetkellä Valioliigan kuumin pelaaja.

28-vuotias Lingard viimeisteli sunnuntaina jälleen kaksi maalia, kun West Ham kukisti Valioliigan kärkipään ottelussa Leicesterin ja vankisti asemaansa TOP4:ssä.

Lingard on pelannut West Hamin riveissä nyt kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt huimat kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. West Ham -debyyttinsä jälkeen hän on ollut Valioliigan tehokkain pelaaja.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Since his Man Utd debut, Bruno Fernandes has been directly involved in more PL goals than any other player.

Since his West Ham debut, Jesse Lingard has been directly involved in more PL goals than any other player.

Ironically, he has become the player that replaced him.

Lingardin huippuvire on näkynyt myös West Hamin tuloksissa. Lontoolaisseura on voittanut Lingardin pelaamista otteluista kuusi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kertaalleen. Sensaatiomainen Mestarien liigan paikka on nyt joukkueen omissa käsissä.

West Ham ei malttanut sunnuntain Leicester-voiton jälkeen olla hehkuttamatta englantilaispelaajaa Twitter-tilillään. Lontoolaisseura jakoi kuvan Lingardista, tägäsi siihen Valioliigan virallisen Twitter-tilin ja kysyi saatetekstissä, onko tammikuussa pelaamisen aloittaneen pelaajan mahdollista voittaa Valioliigan vuoden pelaaja -palkinto.

Valioliiga ei ole vastannut hupaisaan twiittiin ainakaan vielä tämän uutisen julkaisuhetkellä.

West Ham United

@WestHam
👋 @premierleague

Can you win Player of the Season if you only started playing January?

Asking for a friend…