Jesse Lingardin tulikuuma vire sai West Hamin esittämään hupaisan kysymyksen Valioliigalle – ”Onko se mahdollista?”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedista West Hamiin tammikuussa lainalle siirtynyt Jesse Lingard on juuri tällä hetkellä Valioliigan kuumin pelaaja.

28-vuotias Lingard viimeisteli sunnuntaina jälleen kaksi maalia, kun West Ham kukisti Valioliigan kärkipään ottelussa Leicesterin ja vankisti asemaansa TOP4:ssä.

Lingard on pelannut West Hamin riveissä nyt kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua, joissa hän on tehnyt huimat kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. West Ham -debyyttinsä jälkeen hän on ollut Valioliigan tehokkain pelaaja.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Lingardin huippuvire on näkynyt myös West Hamin tuloksissa. Lontoolaisseura on voittanut Lingardin pelaamista otteluista kuusi, pelannut kahdesti tasan ja hävinnyt vain kertaalleen. Sensaatiomainen Mestarien liigan paikka on nyt joukkueen omissa käsissä.

West Ham ei malttanut sunnuntain Leicester-voiton jälkeen olla hehkuttamatta englantilaispelaajaa Twitter-tilillään. Lontoolaisseura jakoi kuvan Lingardista, tägäsi siihen Valioliigan virallisen Twitter-tilin ja kysyi saatetekstissä, onko tammikuussa pelaamisen aloittaneen pelaajan mahdollista voittaa Valioliigan vuoden pelaaja -palkinto.

Valioliiga ei ole vastannut hupaisaan twiittiin ainakaan vielä tämän uutisen julkaisuhetkellä.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta