Manchester Evening Newsin mukaan West Hamin keskikenttäpelaaja Declan Rice on kiinnostunut siirrosta Manchester Unitediin.

Lähteen mukaan Rice oli maaliskuun maaottelutauon aikana kysellyt United-pelaajilta seurasta. Englannin maajoukkueryhmässä oli tuolloin mukana kolme United-pelaajaa: Dean Henderson, Luke Shaw sekä joukkueen kippari Harry Maguire.

22-vuotiaan Ricen sopimus West Hamin kanssa ulottuu vuoteen 2024 asti eikä lontoolaisseuralla ole aikomusta myydä joukkueensa kenties tärkeintä yksittäistä pelaajaa.

West Hamin päävalmentaja David Moyes on jo aiemmin todennut, että Rice on selvästi arvokkaampi pelaaja kuin huhuissa pyörinyt 100 miljoonan euron hintalappu.

Manchester Unitedilla on kuitenkin käsissään yksi valttikortti – Jesse Lingard.

[readmore from=Manchester-United]

Tammikuussa Man Unitedista West Hamiin loppukaudeksi lainalle siirtynyt Lingard on ollut uudessa seurassaan huimassa vireessä. Lingard on takonut yhdeksään otteluun peräti kahdeksan maalia ja antanut kolme maalisyöttöä. Hän on ollut koko Valioliigan tehokkain pelaaja helmikuun alun jälkeen.

West Ham haluaa pitää Lingardin seurassa myös lainapestin päättymisen jälkeen, joten United voi käyttää häntä hyödykseen yrittäessään tavoitella Ricea.

28-vuotiaan Lingardin markkina-arvo pyörii noin 20-30 miljoonan euron hujakoilla, joten Ricen saadakseen Unitedin tulee lyödä pöytään vielä aimo tukku rahaa.