Suomen futsalmaajoukkue pelaa tänään historiallisesta arvokisapaikasta – Yle näyttää ottelun suorana lähetyksenä

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten futsalmaajoukkue, eli Saliharrit pelaa tiistai-iltana Vantaalla EM-kisapaikasta Belgiaa vastaan.

Suomi ja Belgia ovat EM-karsintalohkossaan tasapisteissä sijoilla kaksi ja kolme ennen päätöskierroksen ottelua. Lohkovoiton varmistanut Italia lunastaa suoran kisapaikan ensi tammikuussa Amsterdamissa pelattaviin EM-kisoihin. Kisapaikka irtoaa myös parhaille lohkokakkosille ja Suomi-Belgia -ottelun voittaja kuuluu varmasti tähän kategoriaan. Myös 0-0, 1-1 ja 2-2 -tasapelit saattavat tuoda kisapaikan Suomelle riippuen muiden lohkojen tuloksista.

Saliharreille kisapaikka olisi historiallinen, sillä Suomea ei koskaan aiemmin olla nähty arvokisoissa.

Viime vuonna pelatuissa MM-karsinnoissa kisapaikka oli jo lähellä, mutta Suomi hävisi ratkaisevan otteluparin Serbialle yhteismaalein 6-5.

Belgiaa vastaan sadannen maaottelunsa pelaava Mikko Kytölä kokee, että joulukuun kitkerästä Serbia-tappiosta on hyötyä illalla pelattavaan otteluun.

– Luulen että siitä on hyötyä. Porukka tuntuu nyt rennommalta kuin ennen Serbia-ottelua, Kytölä sanoi maanantain tiedotustilaisuudessa.

Suomen ja Belgian välinen EM-karsintojen ratkaisuottelu näkyy suorana lähetyksenä Ylen TV2-kanavalta sekä Yle Areenasta. Lähetys alkaa kello 18:00 ja itse ottelu kymmenen minuuttia myöhemmin, 18:10.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004