HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret on ottanut Twitterissä kantaa avin uusiin kokoontumisrajoituksiin.

Uudellamaalla astui tänään tiistaina voimaan 10 hengen kokoontumisrajoitukset. Kesäkuun alusta lähtien sallitaan 50 hengen ulkotilaisuudet. Rajoitukset ovat voimassa kesäkuun puoliväliin asti.

LUE MYÖS: Avi tyrmäsi idean katsomolohkoista – ylilääkäri antoi ontuvan selityksen: ”Sen arvioiminen on haasteellista”

– Noniin. AVI:lta uusi päätös. Saamme huomisesta ottaa jo ruhtinaalliset 10 katsojaa 10 000 katsojan stadionille! Edistystä! Perret twiittasi.

Perret jatkoi avautumistaan twiittinsä kommenteissa.

– Yksi vaihtoehto voisi tietenkin olla pelin siirto Olympiastadionille. Se 5 katsojaa Töölön jalkapallostadionilla hirvitti jo vähän. Olympiastadionille mahtuisi turvallisemmin se 10 henkeä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Christoffer Perret

@chrisperret

Christoffer Perret

@chrisperret
Noniin. AVI:lta uusi päätös. Saamme huomisesta ottaa jo ruhtinaalliset 10 katsojaa 10 000 katsojan stadionille! Edistystä! #avi #korona #Veikkausliiga
Yksi vaihtoehto voisi tietenkin olla pelin siirto Olympiastadionille. Se 5 katsojaa Töölön jalkapallostadionilla hirvitti jo vähän. Olympiastadionille mahtuisi turvallisemmin se 10 henkeä.

Perretin twiitti on herättänyt keskustelua. Jussi Pirhonen kysyi kommenteissa, ”monelta pitää tulla stadikalle että välttää jonot?”.

– Tää oli paha. Ravintolahan saa olla auki ennen peliä. Silloin voisi tulla 7500, mutta heti kun tuomari viheltää pilliin virus voi tarttua. Siitä pitäisi 7490 hlön poistua 1,2 sekunnissa. Silloin pahimmat jonot stadionista ulos, Perret vastasi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Christoffer Perret

@chrisperret

Jussi Pirhonen

@PirhonenJussi
Monelta pitää tulla stadikalle että välttää jonot?
Tää oli paha. Ravintolahan saa olla auki ennen peliä. Silloin voisi tulla 7500, mutta heti kun tuomari viheltää pilliin virus voi tarttua. Siitä pitäisi 7490 hlön poistua 1,2 sekunnissa. Silloin pahimmat jonot stadionista ulos.

Urheiluselostaja Juhavaltteri Salminen on myös kommentoinut twiittiä. Salminen muistuttaa, että suomalaisessa urheilussa seurajohto pääsee harvoin nauttimaan loppuunmyydyistä matseista.

Perret vastasi kommenttiin muistuttaen loppuunmyydystä Helsingin derbystä ja oli toiveikas, että tällä kaudella HIFK saa loppuunmyydyksi myös toisen ottelun.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Christoffer Perret

@chrisperret

Juhavaltteri Salminen

@jvsalminen
Nyt kannattaa naattia. Suomalaisessa urheilussa seurajohto pääsee aika harvoin nauttimaan loppuunmyydyistä matseista, saati useammasta peräkkäin.
Meillä on usein ollut se yksi derby vuodessa loppuunmyyty. Nyt saadaan tosiaan varmaan toinen ottelu jo loppuunmyydyksi.