Saksan MM-sankari haluaa takaisin Mestarien liigaan: ”Unelmani olisi pelata Lionel Messin kanssa”

© Kuva: Getty Images

Vuoden 2014 MM-kisojen finaalisankari Mario Götze on kertonut unelmoivansa pelaamisesta Lionel Messin kanssa ja paluusta Saksan maajoukkueeseen.

28-vuotiaan Götzen ura on ollut todellista vuoristorataa siitä lähtien, kun hänen voittomaalinsa Argentiinan verkkoon johdatti Saksan jalkapallon maailmanmestaruuteen seitsemän vuotta sitten.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on kärsinyt useista loukkaantumisista ja muista terveysvaivoista, kuten metabolisesta sairaudesta myopatiasta. Siirryttyään lokakuussa 2020 Hollannin suurseura PSV Eindhoveniin, on hän kuitenkin väläytellyt taas esityksillä, joiden ansiosta häntä pidettiin nuorempana yhtenä Saksan kirkkaimpana lupauksena.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Götze on tehnyt ja syöttänyt viisi maalia tämän kauden Eredivisiessä. Kuva: Getty Images

Götze on tyytyväinen parantuneisiin otteisiinsa ja haaveilee yhä pelaamisesta maailman korkeimmalla tasolla. Saksalaistaituri siirtyisi mielellään Camp Noulle, mutta ilmaisi olevansa valmis neuvottelemaan myös uudesta jatkopahvista PSV:n kanssa – kunhan päävalmentaja Roger Schmidt jäisi seuraan hänen kanssaan. Hänen nykyinen diilinsä ulottuu kesään 2022.

– Unelmani olisi nauttia pallohallintaan perustuvasta pelitavasta tämän nykyisen Barca-joukkueen kanssa ja pelata Lionel Messin rinnalla. Haluan pelata taas Mestarien liigassa, Götze kertoi 11Freundelle.

– Mutta olen sopinut PSV:n kanssa, että voimme istua alas neuvottelemaan, jos seura tekee tarjouksen. Tosin jos Roger haluaisi lähteä, olisin huolissani.

Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw kertoi viime vuoden puolella, että hän pitää silmällä Götzen otteita PSV:n paidassa. Dortmundin ja Bayern Münchenin entinen tähtinimi onkin valmis tekemään kaikkensa maajoukkuepaluun toteuttamiseksi.

– Minusta kaikkien parhaiden saksalaispelaajien olisi tultava yhteen maajoukkueessa, koska muuten selviytyminen isoja maita vastaan tulee olemaan vaikeaa, jatkoi Götze.

– Löwin seuraaja tulee ajattelemaan samoin. On selvää, että saadakseni kutsun takaisin maajoukkueeseen, on minun suoriuduttava säännöllisesti hyvin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.