EM-kisat
Espanja – Ruotsi
Maanantai 14.06. klo 22:00

Sekä Espanjan että Ruotsin kisavalmisteluihin on vaikuttanut joukkueessa ilmenneet koronatartunnat. Espanjan Sergio Busquets ja Diego Llorente ovat antaneet positiiviset näytteet (ja Llorente lisäksi negaa). Ruotsin puolelta taudin saivat Dejan Kulusevski sekä Mattias Svanberg. Toivotaan, että tartunnat jäävät tähän, eikä niiden suhteen saada lisäharmeja kisoissa.

Espanjassa kohistiin alun alkaen Sergio Ramosin jättämistä joukkueesta ulos. Yhdessä koronan tuomien vaikeuksien kanssa ei valmistautuminen ole varmasti sujunut ihanteellisella tavalla. Viimeisen harjoitusottelun pelasi Espanjan U21-joukkue, eikä edustusjoukkue ole päässyt vetämään joukkueharjoituksia. Tämä antaa Luis Enriquelle varmasti harmaita hiuksia, koska menestyspaineet ovat kuitenkin yhtä kovat kuin aina ennenkin.

Ruotsin joukkue sai jo ennen koronatartuntoja suoneniskun, kun Zlatan Ibrahimovic loukkaantui ja jäi pois joukkueesta. Alexander Isak ja Marcus Berg ovat kelpo hyökkääjäpari, mutta samanlaista vaaraa he eivät yhdessä muodosta. Ruotsin tuloskunto on ollut hyvä, sillä joukkue on voittanut viisi viimeistä maaotteluaan. Luonnollisesti Espanjaa vastaan haaste nousee ties kuinka monenteen potenssiin aikaisempiin vastuksiin verrattuna.

Lyö vetoa ottelusta:

Ruotsi kärsii poissaoloista oleellisesti enemmän kuin Espanja. Jos taktiset kuviot ovat pysyneet hyvin La Rojan pelaajien takaraivossa, tulee Espanja hallitsemaan ottelua. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Espanja -1.5 kertoimella 2,14.

LYÖ VETO ILLA