Kapteeni penkillä! Tässä Huuhkajien avauskokoonpano Venäjää vastaan – SuomiFutis seuraa peliä reaaliajassa

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat kohtaa keskiviikkona kello 16 alkaen EM-kisojen toisessa ottelussaan Venäjän. Ottelu pelataan Pietarissa. Ottelutapahtumia voi seurata myös SuomiFutiksen live-seurantasivulta.

Kyseessä on tietenkin erittäin suurten panosten ottelu. Venäjällä on käytännössä pakkovoiton paikka sen hävittyä avausottelunsa Belgialle 0-3. Suomi puolestaan varmistaisi paikan neljännesvälierissä voitolla, ja olisi tasapelilläkin erittäin lähellä sitä.

Joukkueiden avauskokoonpanot on nyt julkaistu. Suomen kokoonpanoon on tehty yksi merkittävä muutos Tanska-pelin jälkeen. Rasmus Schüller korvaa joukkueen keskikentällä kapteeni Tim Sparvin. Sparv on kuitenkin Huuhkajien vaihtopenkillä. Vaihtopenkiltä paikansa ottaa myös ensimmäisessä ottelussa katsomoon jäänyt Onni Valakari, jolle tilaa tekee Niko Hämäläinen.

Huuhkajien kapteeni on tänään Paulus Arajuuri.

Venäjän kokoonpanossa muutoksia lauantain Belgia-otteluun verrattuna on kolme. Sivussa ovat avauspelissä loukkaantunut Juri Zhirkov, jonka kisat ovat jo ohi, toppari Andrei Semenov ja maalivahti Anton Shunin. Tolppien välissä on nyt 22-vuotias Matvey Safonov, joka pelaa vasta viidennen A-maaottelunsa ja ensimmäisen kilpailullisen sellaisen. Kokoonpanoon nousevat myös 21-vuotias toppari Igor Diveyev ja Atalantan keskikenttäpelaaja Aleksei Mirantshuk.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

Ennakkopaketin Suomi-Venäjä -ottelusta voi lukea täältä.