Cristiano Ronaldon tähdittämän Portugalin pelit EM-kisoissa päättyivät sunnuntai-iltana, kun Belgia oli neljännesvälieräottelussa vahvempi 1-0-lukemin.

Vuoden 2016 EM-kisat voittanut Portugali hallitsi etenkin toista jaksoa mielin määrin, mutta ei saanut palloa 24 maalintekoyrityksestä huolimatta kertaakaan Thibaut Courtoisin selän taakse. Courtois kirjasi tilastoihinsa ottelun aikana viisi torjuntaa.

Portugalin kipparina toimiva Ronaldo oli pettynyt mies päätösvihellyksen jälkeen ja paiskoi kapteeninnauhaansa pitkin kenttää.

Tovin päästä, kun Ronaldo oli hieman rauhoittunut, hän kävi onnittelemassa Belgian pelaajia. Hän ei kuitenkaan täysin sulattanut tappiota.

– Olitte onnekkaita, eikö vain? Pallo ei halunnut mennä millään sisään tänään, Ronaldo sanoi Belgian sankarivahdille ennen kuin onnitteli häntä. (Artikkeli jatkuu videon jälkeen).

ESPN FC

@ESPNFC
Cristiano Ronaldo telling Thibaut Courtois that Belgium got lucky against Portugal 👀

(via @EURO2020)

Pukusuojaan poistuessaan Ronaldo jatkoi epäurheilijamaista käytöstä. Tällä kertaa hän potki kapteeninnauhaa heittelyn sijaan. (Artikkeli jatkuu videon jälkeen).

Ronaldo voi vielä saada pientä lohtua jättimäiseen pettymykseen päättyneistä kisoista, sillä hän johtaa maalipörssiä viidellä tekemällään maalillaan. Lähimmät uhkaajat ovat Tshekin Patrik Schick (4 maalia), Ruotsin Emil Forsberg (3) ja Romelu Lukaku (3), joiden pelit vielä jatkuvat ainakin yhden ottelun verran.

LUE MYÖS: