Manchester United on hankkimassa Borussia Dortmundin laitahyökkääjän Jadon Sachon 85 miljoonalla eurolla, kertovat The Athletic ja Sky Sports.

Seurat ovat nyt päässeet sopuun siirtokorvauksesta ja sen maksutavoista. Sancho, 21, ja United hiovat vielä keskinäisen sopimuksensa viimeiset ehdot kuntoon ennen kuin hän osallistuu seuran lääkärintarkastukseen. Englantilaislaiturin odotetaan siirtyvän Old Traffordille viisivuotisella diilillä.

Dortmundilla ja Sancholla oli herrasmiessopimus, jonka mukaan Sancho saisi jättää seuran tänä kesänä sopivaa tarjousta vastaan. Manchester United on seurannut Sanchoa pitkään, ja se yritti hankkia hänet jo viime kesänä.

Sancho siirtyi Dortmundiin kesällä 2017 Unitedin paikalliskilpailijasta Manchester Citystä, joka saa osuuden Dortmundille maksettavasta siirtosummasta. Hän on pelannut Dortmundissa 137 ottelua tehden niissä yhteensä 50 maalia ja syöttäen 64.

Parhaillaan Sancho on Englannin A-maajoukkueen mukana miesten EM-kisoissa, mutta hän on toistaiseksi päässyt kentälle vain lyhyesti yhdessä ottelussa. Englanti selvitti tiistaina tiensä puolivälieriin kaatamalla Saksan 2-0.