Tanskan valmentaja katumapäällä: ”Minulla on huono omatunto, että päätimme jatkaa peliä”

© Kuva: Getty Images

Tanskan päävalmentaja Kasper Hjulmand kommentoi maansa lehdistölle sunnuntaina, ettei enää pidä hyvänä ajatuksena sitä, että Christian Eriksenin sairauskohtauksen takia keskeytettyä Tanska-Suomi -ottelua päätettiin jatkaa vielä lauantai-iltana. Ottelu oli keskeytyksissä vajaat pari tuntia, mutta sitä jatkettiin, kun sairaalasta saatiin rohkaisevia tietoja Eriksenin tilasta, ja pelaaja itsekin jatkamista toivoi.

– Minusta tuntuu rehellisesti sanottuna siltä, ettei meidän olisi pitänyt palata enää kentälle. Minulla on siitä vähän huono omatunto, Hjulmand kommentoi sunnuntaina.

  • ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!

– Päätimme pukuhuoneessa, ettemme tietenkään liikahtaisikaan, ennen kuin tietäisimme, miten Christian voi. Emme puhuneet itse hänen kanssaan, mutta saimme viestin, että hänen kanssaan on keskustelu. Että hän on tajuissaan ja puhuu.

– Kirjoitin hänelle illalla ja juttelimme tänä aamuna, kaikki yhdessä. Näimme hänen hymyilevän. Hän sanoi: ”Mitä kuuluu? Luulen, että teillä menee huonommin kuin minulla. Minusta tuntuu, että olen valmis tulemaan treeneihin”.

– Se on tyypillistä Christiania, Hjulmand jatkoi.

Aiemmin antamissaan kommentteissa Hjulmand oli kertonut, että vaihtoehtona pelin jatkamiselle eilisiltana oli se, että ottelua oltaisiin voitu jatkaa sunnuntaina kello 12.

Lähde: BT