AS: Jättääkö huipputoppari Serie A:n? – Seuralla ei ole varaa maksaa nykyistä palkkaa

© Kuva: Getty Images

Cagliari lähti viime kauteen suurin odotuksin muun muassa Diego GodíninRadja Nainggolanin ja Nahitan Nándezin voimin.

Kausi sujui kuitenkin suorastaan surkeasti. Cagliari varmisti sarjapaikkansa vasta kauden viimeisillä kierroksilla.

Cagliarin puheenjohtaja Tommasi Giulini haukkui pelaajansa maanrakoon huhtikuussa ennen kuin sarjapaikka oli varmistunut. Lue lisää täältä.

AS:n mukaan Besiktas on kiinnostunut Godínista. 35-vuotiaan konkaritopparin on määrä poistua Cagliarista. Cagliarin seurajohdosta on julkisesti todettu, ettei seuralla ole varaa maksaa Godínin suurta palkkaa – ellei sopimusehtoja muuteta. Godínin sopimus Cagliarin kanssa päättyy kesällä 2023, mutta seura on valmis luopumaan hänestä jo nyt.

Atléticoa yhdeksän vuoden ajan edustanut Godín pelasi kesällä tuttuun tapaan Uruguayn Copa América -joukkueessa. Godínin on tarkoitus pelata vielä Qatarin MM-kisoissa, jos Uruguay selvittää tiensä turnaukseen.

Godín siirtyi Cagliariin vuosi sitten Internazionalesta.