KuPS tarjosi kotiyleisölle riittävät määrät jännitystä – tasapeli jätti eurokarsinnassa kaiken auki: ”Tulee hitonmoinen ottelu!”

© Kuva: Juha Tamminen

KuPS aloitti Konferenssiliigan karsintojen otteluparinsa ukrainalaista Vorsklaa vastaan torstaina upeasti, pitäen Aniekpeno Udohin alkuminuuteilla iskemän maalin turvin johtoasemaa kotiottelussaan lähes puolen tunnin rajapyykille saakka. Sitten kelkka kääntyi, ja vieraat olivat 1-2 -johdossa pian toisen jakson alettua. Tämä johto piti aina 96. minuutille, jolloin toppari Diogo Tomas onnistui survomaan tasoituksen.

Kentän laidoilla koettu jännitys nousi päällimmäiseksi valmentaja Simo Valakarin kommenteissa.

– Aikamoinen trilleri! Mielestäni tämä oli erinomainen ottelu, joka varmasti upposi yleisöönkin. Haluan kiittää jokaista kannattajaamme loistavasta kannustuksesta läpi koko ottelun. Se antoi pelaajille voimaa ja uskoa puskea eteenpäin kovaa joukkuetta vastaan. Lopulta saimme pienen palkintomme, kun pystyimme tasoittamaan lopussa, valmentaja uhkui seuran sivustolla, viitaten paikan päällä olleisiin 2200 katsojaan.

Toiseen osaotteluun tullaan siis lähtemään täysin avoimesta tilanteesta.

– Valitettavasti päästimme nyt kaksi maalia, mutta se kuuluu jalkapalloon. Meillä taas oli paikat tehdä pari maalia enemmänkin. Ensimmäinen puoliaika otteluparista on nyt takana, ja Ukrainassa tulee varmasti hitonmoinen ottelu!

LUE MYÖS: SUOMALAISTEHOJA KONFERENSSILIIGAN KARSINNOISSA


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004